Kävele Naiselle Ammatti – Espoo, Haukilahti

Kehittyvien maiden naisille kävellään Ammatteja elo-syyskuussa. Yhteinen tempauspäivä sunnuntai 4.9.2022. Tule mukaan kävelemään, kutsu mukaan ystäviä ja tuttavia.

Espoon ensimmäinen Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuma järjestettiin Haukilahdessa syyskuussa 2014. Jo silloin koettiin sellaista yhteisöllisyyttä, että tempaukset ovat saaneet jatkoa vuosittain. Ilmojen haltija on ymmärtäväisesti suhtautunut tapahtuman tavoitteeseen järjestämällä kauniit poutasäät. Ainoastaan syksyllä 2019 saimme niin runsaasti vettä niskaan, että ensi harmituksen jälkeen tilanne vain nauratti. Tuulinen ja märkä sää ei merkinnyt osallistujakatoa. Tosi kannattajat ovat mukana säästä riippumatta!

Kävele Naiselle Ammatti -kampanja on tänä vuonna elo-syyskuussa. Varsinainen tempauspäivä on sunnuntai 4.9.2022. Haukilahdessa aloitamme tapahtuman klo 14. Näin ehditään syödä lounas ennen tapahtumaa. Tilaisuudessa on ohjelmaa, jonka jälkeen voi valita lyhemmän (n 20 min) tai pidemmän (n 45 min) kävelyn kauniissa ympäristöässä.

Tapahtuman valmistelut ovat käynnissä. Tiedot tapahtumasta täydentyvät vähitellen.
Tee varaus kalenteriisi jo nyt. Kutsu mukaan ystäviä ja tuttavia.

Kävele Naiselle Ammatti -tempauksen tarkoituksena on varainkeruu. Yhdellä 30 euron lahjoituksella voidaan toteuttaa ammatillinen koulutus kehittyvässä maassa asuvalle naiselle. Lahjoitus tuottaa kestävää kehitystä. Kun nainen saa koulutuksen, hänen perheensä toimeentulo on turvattu ja hänen lapsensa pääsevät koulutielle. – Tapahtumilla tehdään näkyväksi Naisten Pankin varainkeruuta. Lahjoituksen voi tehdä mm. verkossa, johon lahjoituslinkit ilmestynyt lähiaikoina.

Haluatko mukaan Espoon ryhmän Aktiiveihin? Aktiiveiksi kutsumme vapaaehtoisia, jotka antavat aikaansa toimimalla Naisten Pankin varainhankinnan projekteissa. Kysymyksiä, kommentteja ja mieleen tulevia ideoita voi parhaiten toimittaa sähköpostilla espoo@naistenpankki.fi.

Tapaamisiin Haukilahdessa!
Naisten Pankki Espoo

Tapahtumailmoituksen pääkuva: Petteri Järvinen