Kävele Naiselle Ammatti – Espoo, Haukilahti

Kehittyvien maiden naisille kävellään Ammatteja elo-syyskuussa. Yhteinen tempauspäivä sunnuntai 4.9.2022. Tule mukaan kävelemään, kutsu mukaan ystäviä ja tuttavia. - Tällä kertaa tapahtuma on aivan erityinen, sillä olemme kutsuneet mukaan Ukrainan sotatilannetta paenneita naisia perheineen. Myös ohjelmassa käsitellään Suomeen saapuneiden ukrainalaisten auttamista.

Kävele Naiselle Ammatti -kampanja on tänä vuonna elo-syyskuussa. Varsinainen tempauspäivä on sunnuntai 4.9.2022. Haukilahdessa aloitamme tapahtuman klo 14. Paikka on tuttu ranta-alue: Cafe Mellsten.

Ukrainan sotatilanteen vuoksi tapahtuman teema on Ukraina ja ukrainalaisten auttaminen Suomessa. Mukaan ovat lupautuneet Suomenoja Ukraine Aid -avustuskeskuksen perustajat Ira Hammermann, Ritva-Liisa Luomaranta ja Tatyana Pitchulina.

Kasvomaalausta: ota värikäs Naisten Pankin tunnus poskellesi. Maria Junes ideoi tämän jo viime vuonna.
Myynnissä kahvia, kasseja, koruja ja kortteja.
Lapsille ilmapalloja.

Lämmittelyjumpan ennen kävelylle lähtemistä vetää Mimmi Koukkari. Ohjelman jälkeen voi valita lyhemmän (n 20 min) tai pidemmän (n 45 min) kävelyn kauniissa ympäristöässä. Kutsu mukaan ystäviä ja tuttavia.

Kävele Naiselle Ammatti -tempauksen tarkoituksena on varainkeruu. Yhdellä 30 euron lahjoituksella voidaan toteuttaa ammatillinen koulutus kehittyvässä maassa asuvalle naiselle. Lahjoitus tuottaa kestävää kehitystä. Kun nainen saa koulutuksen, hänen perheensä toimeentulo on turvattu ja hänen lapsensa pääsevät koulutielle.

Voit lahjoittaa ja osallistua Kävely-tempaukseen. Voit lahjoittaa ilman osallistumista.
Lahjoituksen voit tehdä täällä. Valitse paikkakunnaksi Espoo.

Haluatko mukaan Espoon ryhmän Aktiiveihin? Kysymyksiä, kommentteja ja mieleen tulevia ideoita voi parhaiten toimittaa sähköpostilla espoo@naistenpankki.fi.

Tapaamisiin Haukilahdessa!
Naisten Pankki Espoo

Tapahtumailmoituksen pääkuva: Petteri Järvinen