Kävele Naiselle Ammatti – Jyväskylä

Tervetuloa kulkemaan maailman naisten rinnalla Jyväskylässä! Kävele Naiselle Ammatti on Naisten Pankin tärkeitä vuosittaisia keräyskampanjoita. Kävelemällä ja lahjoittamalla tuet Naisten Pankin hankkeisiin osallistuvien naisten toimeentuloa – 30 euron lahjoitus vastaa yhden Ammatin arvoa.

Kahdestoista Kävele Naiselle Ammatti -kampanja alkaa tänä vuonna 1.6. ja kestää syyskuun loppuun. Kampanjan yhteinen tempauspäivä on sunnuntaina 5.9.2021, jolloin Suomessa vietetään myös yrittäjän päivää.

Jyväskylässä kokoonnumme tuolloin Lutakon satamassa Jyväskylä-kyltin luona klo 12. Alkuun verryttelemme paikat lämpimiksi kevyellä jumpalla ja sitten lähdemme reippailemaan rantaraitille. Kukin voi valita haluamansa pituisen lenkin käveltäväkseen.

Mukaan voit ilmoittautua Naisten Pankin sivun kautta: https://www.naistenpankki.fi/kavele-naiselle-ammatti-2021-ilmoittaudu/

Samalla voit tehdä vapaaehtoisen lahjoituksen Naisten Pankille. Voit myös vain tulla paikalle ja tehdä halutessasi lahjoituksen lippaaseen käteisellä. Lahjoittaa voit myös MobilePaylla.

Lahjoituksellasi nainen voi opiskella itselleen ammatin, osallistua säästö- ja lainaryhmien toimintaan, saada tukea oman pienyrityksensä perustamiseen, työllistää yrityksellään muita yhteisönsä jäseniä ja edistää tasa-arvoa ja nostaa yhteisöään köyhyydestä.

Tervetuloa!

PS. Voit auttaa myös tulostamalla tämän mainoksen ja viemällä työpaikalle, lähikauppojen ilmoitustauluille jne.: KNA 2021 Jkl esite