Kävelemme ja solmeilemme makramea Iisalmessa sunnuntaina 10.9.2023

Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuma Iisalmessa 10.9.2023
Tervetuloa hyvän kävelijät ja toivon solmeilijat!

Solmimme makramee-taideteoksen ja kävelemme tukea kehittyvien maiden naisille Kävele Naiselle Ammatti -tapahtumassa sunnuntaina 10.9.2023 klo 18 Iisalmen Maistraatinpuistossa ja Pohjolankadun koivukujalla.

 

Kävele Naiselle Ammatti on iloinen valtakunnallinen kampanja, jossa liikutaan ja kerätään lahjoituksia naisten ammatilliseen koulutukseen Afrikassa ja Aasiassa. Yhdelle naiselle ammatin saa jo 30 eurolla, mutta oman lahjoitussumman suuruuden voi vapaasti valita. Haluamansa summan voi lahjoittaa keräykseen joko etukäteen Naisten pankin sivulla tai tapahtuman yhteydessä. Kerättävät varat ohjataan Naisten Pankin hankkeisiin, joissa naisia koulutetaan itsellisen toimeentulon pariin ammatti- ja yrittäjyyskoulutuksen kautta. 

 

Makrameella väriä kävelyyn

Iisalmessa viidettä kertaa järjestettävään tapahtumaan uutta väriä tuo makramee-taideteoksen solmiminen Pohjolankadun koivukujalla. Halusimme nostaa esille kehittyvien maiden naiset, jotka elättävät perheitään tekemällä käsitöitä, ompelemalla, kutomalla, solmimalla tai punomalla.

Makramee on vanha ja monipuolinen solmeilutekniikka, jolla voi tehdä erilaisia käsitöitä. Tekniikkana makramee on helppo ja siinä on vain taivas rajana minkälaisia luomuksia solmeilemalla voi toteuttaa. 

Voit halutessasi kävelyn alussa tai lopussa osallistua makramee-teoksen solmeiluun, jonka sponsoroi Taito Ylä-Savo. 

 

Iisalmessa hyväntekeväisyystapahtuman avaa ja kävelyyn johdattaa entinen kilpakävelijä ja nykyinen maa- ja metsätalousministeri Sari Essayah.

Kaikki kävelijät voivat osallistua ilmaiseen Jalkahoitola Anne Eskelisen jalkahoitolahjakortin arvontaan.

 

Liity mukaan ja kutsu ystäväsikin kävelemään hyvää ja solmeilemaan toivoa!

 

Tapahtuman tuotolla hankitaan ammatteja kehitysmaan naisten hyväksi mahdollistamalla naisille ammatillista koulutusta ja tukea yrittäjyyteen viidessä maassa Afrikassa ja Aasiassa.

· 30 eurolla nainen kouluttautuu ammattiin

· 75 eurolla nainen saa starttirahan oman yrityksen perustamiseen

Voit lahjoittaa itsellesi sopivimman summan.

 

Valitse Sinulle sopivin tapa lahjoittaa: 

1. Tapahtuman yhteydessä voi lahjoittaa keräyslippaisiin tai tehdä ennakkoon verkkolahjoituksen. https://www.naistenpankki.fi/kavele-naiselle-ammatti-2023-lahjoita

Lahjoitussivun valikosta valitaan IISALMI tapahtumapaikaksi.

2. MobilePay, avaa MobilePay-sovellus, syötä haluamasi summa, syötä numero 41109 ja hyväksy lahjoitus.

3. Yrityslahjoitus: Tilisiirto viestillä Kävele Naiselle Ammatti, Nordea FI63 1745 3000 1321 02 tai OP FI47 5789 5420 0246 76 tai tilaa lasku: naistenpankki@kirkonulkomaanapu.fi

 

Iisalmessa tapahtuman järjestävät yhteistyössä:

Iisalmen seurakunta,
Iisalmen seudun yrittäjänaiset,
Iisalmi ja tienoot sekä
Taito Ylä-Savo

#kävelenaiselleammatti #kävelehyvää #solmeiletoivoa #iisalmenseurakunta #iisalmijatienoot #iisalmenseudunyrittäjänaiset #taitokeskusiisalmi