Kerää joukkue Korkkarijuoksuihin

Naisten Pankin KORKKARIJUOKSUT kirmataan Järvenpäässä Jannen Piknik -tapahtumassa!

Lauantaina 12.8.2023 klo 11.30 starttaa Järvenpään kävelykatu Jannella leikkimielinen hyväntekeväisyystapahtuma Korkkarijuoksut, johon yritykset, yhteisöt ja kaveriporukat ovat tervetulleita osallistumaan. Tässä hullunhauskassa sukkulaviestissä teemapukeutuminen korkkareineen ja kaikenlainen muukin iloittelu on sallittua.

Kerätkää oma nelihenkinen joukkue Korkkarijuoksuun, pakatkaa eväskorit matkaan ja tulkaa kannustusjoukkojen kera viettämään päivää Jannelle. Voitte vapaasti käyttää mielikuvitustanne ja esiintyä valitsemissanne asuissa ja muussa teemaan liittyvässä rekvisiitassa. Joukkueen kaikilla jäsenillä tulee olla korkkarit ja yhteinen teemaan sopiva vaihtokapula.

Kyseessä on Naisten Pankin hyväntekeväisyystapahtuma, jolla kerätään Ammatteja hauraassa asemassa olevien naisten koulutuksen, toimeentulon ja yrittäjyyden tukemiseksi. Toivomme siis joukkueiden tekevän lahjoituksen Naisten Pankille. Ilmoittakaa joukkueenne sähköpostilla naistenpankki.ku@gmail.com, saatte paluupostissa lisätietoa ja ohjeet lahjoituksen tekemiseen.