Kirjailija Christian Rönnbacka Porvoossa Naisten päivänä 8.3.2023

Christian Rönnbacka on tuottelias kirjailija, mm. rikoskomisario Antti Hautalehdon seikkailuja on julkaistu jo kymmenen osaa. Kylmä syli tv-sarja on huippusuosittu ja saa pian jatkoa kirjasta Rakennus numero 31. Rönnbacka on toiminut poliisina pääkaupunkiseudulla, keskusrikospoliisissa ja vakuutusetsivänä. Hänen kokemuksensa ja asiantuntemuksensa saavat Hautalehdon työn tuntumaan uskottavalta ja todelliselta. Yksityiselämässään Rönnbacka on eränkävijä ja seikkailija ja paljasjalkajuoksija. Ja pohjalainen. Antti Hautalehdon suuhun pohjalaiset tokaisut sopivat erinomaisesti, purkavat arjen paineita.

Kuva Jetro Stavén

Christian Rönnbacka kertoo ajatuksiaan kirjailijan työstä – siitä miten hyvä tarina syntyy.  Yleisö voi esittää kysymyksiä ja kommentteja sekä suomeksi että ruotsiksi, aitoporvoolaiseen tapaan. Tilaisuuden aikana voi käydä ostamassa kupposen kahvia tai teetä ja tuoreita leivonnaisia kahviosta.

Kirjailija haluaa tukea Naisten Pankin toimintaa lahjoittamalla kirjojaan myytäväksi hintaan 5 € pokkarit ja 10€ sidotut. Kirjojen tuotto tilitetään lyhentämättömänä Naisten Pankille samoin kuin kahvion tuotto. Maksuna käteinen tai MobilePay.

Tilaisuus kestää noin kaksi tuntia.

Tervetuloa mukaan jännityksen maailmaan!

Naisten Pankki Porvoon vapaaehtoiset