Kirjallisuuden ja musiikin hyväntekeväisyysilta 2.3.23

Tervetuloa maaliskuun alussa kirjallisuuden ja musiikin hyväntekeväisyysiltaan Koossa- kokoustilaan Oulun keskustaan Uusikatu 21/Hallituskatu19!

Mikko With tulee vieraaksemme kertomaan kirjailijan urastaan. Mikko on asunut Oulun alueella yli 30 vuotta ja toimii päätyönään johtajana IT-alalla. Hän on kirjoittanut kolme kirjaa. Esikoisteos Vaimoni vasen rinta ja muuta sairasta ilmestyi 2019. Se on elämäkerrallinen teos Mikon perheen elämästä niinä vuosina, kun vaimo Tiina sairasti syöpää. Kirjaa on luettu ja kuunneltu paljon, ja se on saanut valtavan hyvää palautetta.

Mikon toinen teos Saakelin satanen on nuortenkirja. Se on päätynyt laajalti muun muassa koulujen lukulistoille ja oli Topelius-ehdokkaana vuoden 2021 parhaaksi nuortenkirjaksi.

Uusin kirja Saakelin sieppaus ilmestyy helmikuussa 2023. Tämä kirja jatkaa Saakelin satasen tarinaa ja sijoittuu Oulun tuttuihin maisemiin.

Illan aikataulu:

  • Klo 17.45 Ovet avautuvat yleisölle, tarjolla kahvia, teetä ja pientä syötävää (vapaaehtoinen kahvimaksu)
  • Klo 18.00 Tilaisuuden avaa Naisten Pankin vapaaehtoinen Tarja Käckman. Kahvittelun ajan meille esiintyy OYS Voice -kuoro
  • Klo 18.30 Mikko kertoo kuinka hänestä tuli kirjailija ja kuinka hänen kolme kirjaansa ovat syntyneet
  • Klo 19.00 Keskustelua ja mahdollisuus ostaa Mikon kirjoja
  • Klo 20.00 Tilaisuus päättyy

Osallistumismaksu on 20 € eli Ilmastolahja naiselle. Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla: tarja.kackman@gmail.com, Sähköpostin aihe: Kirjailijailta. Vastausmailissa saat maksuohjeet. Osallistumis- ja kahvimaksut lahjoitetaan kokonaisuudessaan Naisten Pankille.

#luenaiselleammatti