Kohti kesää -kuukausitapaaminen 25.5.2023 – Espoo

Kesäkuukaudet syksyyn asti tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia Naisten Pankin toimintaan, koska tilaisuuksia voidaan järjestää ulkona. Ammatteja kävellen, pyöräillen, jopa uiden ja soutaen on toteutettu muissa paikallisryhmissä. Projekteja ja tempauksia voidaan myös liittää muiden tapahtumien oheen. Kerätään ideoita "out of the box".

Kuukausitapaamiseen kutsumme vieraiksemme ihmisiä muista espoolaisista yhteisöistä ja yhdistyksistä. Naisten Pankin toimintaesittely on alustuksena. Sen jälkeen lyömme viisaat päät yhteen, pistämme pystyyn ideariihen ja tulokseksi saamme helppoja, pieniä ja suurempia, hauskoja ja jopa villejä ideoita.

Naisten Pankin vapaaehtoistyön rikkaus on erilaisissa paikallisryhmissä, jotka suuntaavat toimintansa ominaisuuksiensa ja oman kiinnostuksensa mukaisesti. Niin juuri onkin hyvä, koska se taas tuo parhaat tulokset varainhankinnassa kehittyvien maiden naisten koulutukseen.

Espoon vapaaehtoiset eli Aktiivit ovat tervetulleita ja samoin kaikki toiminnasta kiinnostuneet. Uteliaisuus on hyve, jonka kutsua saa noudattaa.

Vapaa pääsy. Virvoketarjoilu.

Kohti kesää – yhdessä toimien!

Naisten Pankki Espoo

espoo@naistenpankki.fi

Lisätietoa: Marita Johansson 0400-400649