Keveästi kohti kesää – Open House to 28.4.

#äläunelmoi
Onko sinulla jo suunnitelmia kesän varalle? Tarvitsetko uutta yllesi? Haluatko tehdä jotain hyvinvointisi eteen? Ota ystäväsi mukaan ja tule hakemaan ideoita. Tee suunnitelmistasi totta!

Tilaisuudessa on esillä muun muassa iStylen keveitä kesävaatteita, laukkuja ja huiveja. Asukokonaisuudet kruunaa House of Elliott Oy:n uusi, kevyt korumallisto.

Älä anna auringon häikäistä. Helsingin Optiicat Oy esittelee kevään upean silmä-ja aurinkolasimallistonsa – muun muassa Lindberd, La Font, TAG Heuer, Porsche Design. Voit samalla mittauttaa myös silmänpaineesi.

Voit hankkia kotiin, mökille tai lahjaksi Fair Home Designin tuottamia Reilun kaupan värikkäitä valopalloja ja koreja. Tule kokoamaan mieleisesi valosarja!

Esittelyssä myös Forever Living Productsin ihanat, aloe vera -pohjaiset ravintolisät ja ihonhoitotuotteet. Aloe vera on antanut iloa ja hyötyä ihmisille jo tuhansien vuosien ajan ympäri maailmaa. Näissä tuotteissa tämä ”aavikon kukka” on pääainesosana. Aloe vera auttaa Sinua voimaan hyvin ja myös näyttämään hyvältä – luonnollisesti ja turvallisesti!

Mukana olevat yritykset lahjoittavat tapahtuman aikaisesta myynnistä 20 % Naisten Pankille. Näin voimme tehdä kehitysmaiden naisten suunnitelmista totta.

Myös Naisten Pankin oma tuotepöytä on katettu – Reilun kaupan kahvia ja teetä, Lautasellinen iloa ja Kauneutta keittiöstä -keittokirjoja, Ammatti-heijastimia, Ivana Helsingin ”pussukoita” …

Tarjoilun järjestämiseksi  ilmoittaudu  26.4. mennessä.

Tervetuloa hakemaan kesämieltä niin itsellesi kuin ystävällesikin!

Naisten Pankki
Pääkaupunkiseutu

Yhteistyössä

House Of Elliott Oy, yrittäjä Liisa Elliott
iStyle Fashion, yrittäjä Pia Willberg
Helsingin Optiicat Oy, yrittäjä Tuula Boren
Fair Home Design, yrittäjä Sanna Karhumäki
Rihtniemi Health Forever, itsenäinen jälleenmyyjä Maiju Rihtniemi

Tilat tarjoaa Business Meeting Park