Littana – Kielletyn lapsen tarina 22.11.2023 Rauma

Lue Naiselle Ammatti, Littana-kirjoja ja kirjailija Vaula Norrena
Voitko kuvitella, millaista olisi olla kielletty lapsi? Ehkä et, mutta nyt sinulla on tilaisuus tulla kuuntelemaan ja keskustelemaan Kiinassa syntyneen Jenni Chen-Yen tarinasta – yksin, kaksin tai isommankin ryhmän kanssa! Paikalla on kirjailija Vaula Norrenaa, joka kertoo esikoisteoksestaan Littana – Kielletyn lapsen tarina (Teos 2023).

Naisten Pankin historian kuudes Lue Naiselle Ammatti (LNA) -kampanja alkoi 23. syyskuuta ja päättyy marraskuun lopussa. Yhteistyökumppanina jatkaa Kustannusosakeyhtiö Teos ja tämän vuoden kiertuekirjailijana on yhteiskuntatieteilijä Vaula Norrena esikoisteoksellaan Littana – Kielletyn lapsen tarina (Teos 2023).

Puffetti aukeaa klo 17 – saatavilla mm. kahvia, teetä ja leivonnaisia.
Ohjelma alkaa klo 17.30 – Vaula Norrena kertoo Littana-kirjan synnystä ja yhteistyöstä kirjan päähenkilön Jenni Chen-Yen kanssa,  haastattelijana toimii Kristina Haavisto. Yleisöllä on mahdollisuus tehdä kysymyksiä ja osallistua keskusteluun.

Tilaisuudessa on myynnissä Littana-kirjoja hintaan 25 €/kpl, ja kirjoihin on mahdollista saada kirjailijan signeeraus. Myynnistä saadut tuotot ohjataan Naisten Pankin toimintaan.

Voit tehdä vapaaehtoisen osallistumislahjoituksen

Lämpimästi Tervetuloa Lukemaan Naiselle Ammatti!

Naisten Pankki
Rauman vapaaehtoiset