LNA2023 – Littana – Kielletyn lapsen tarina 7.11.23, Joensuu

Kolme kirjankantta ja naisen kuva oikeassa reinassa.
Tänä syksynä Joensuun LNA-vieraana on yhteiskuntatieteilija, semiootikko Vaula Norrena, joka kertoo kirjansa "Littana - kielletyn lapsen tarina" synnystä.

Littana – Kielletyn lapsen tarina kertoo lapsesta, joka on kielletty siksi, että hän on tyttö. Kirja kertoo Kiinassa syntyneen ja Suomessa varttuneen Jenni Chen-Yen elämästä kahden kulttuurin ristipaineessa.

Tarina on ajankohtainen puheenvuoro maahanmuuttajalasten asemasta ja kulttuurien kohtaamisesta Suomessa.

Tilaisuuden avaa Seija Niiranen, Naisten Pankin toiminnasta kertoo Ulla Siippainen ja kirjailijaa haastattelee PsT Pirkko-Liisa Hyttinen. LNA-kampanjan yhteistyökumppanina jatkaa Kustannusosakeyhtiö Teos, joka julkaisi kirjan Littana – Kielletyn lapsen tarina syyskuussa 2023.

Runoja esittää Annukka Tiitinen.

Tilaisuudessa on myynnissä Littana-kirjoja, joihin on mahdollista saada kirjailijan omistuskirjoitus. Myyntipöytämme on valmiina jo klo 17.30. Kirjojen lisäksi myynnissä on Naisten Pankin kahvia, teetä ja muita tuotteita.

Tilaisuuden tuotoilla tuetaan maailman naisten ammattikoulutusta ja yrittäjyyttä maailman hauraimmissa maissa.

Auroran saliin mahtuu noin 60 henkeä, joten ilmoittaudu viimeistään 6.11.2023 sähköpostiosoitteella naistenpankki@joensuu.fi. Tilaisuudessa voi nauttia kahvia, teetä tai mehua kotileivonnaisten kera 5 euron hintaan.

Voit tehdä osallistumislahjoituksen joko

Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan yksin, kaksin tai isommallakin porukalla!