Lokakuussa tapaamme kahvin ja teen äärellä – tule mukaan!

Tapaaminen kahvikupin äärellä
Lokakuun kuukausitapaamisessa tuoksuvat kahvi ja tee. Tarjolla myös tietoa Naisten Pankin hienojen tuotteiden alkuperästä.

Tervetuloa Naisten Pankki Helsingin kuukausitapaamiseen, joka pidetään maanantaina 2. lokakuuta kello 17 hotelli Presidentissä.

Tapaamisen teemana ovat Naisten Pankin kahvi ja tee. Saamme vieraaksemme yhteistyökumppanimme, Charlotta Companyn perustajan, toimitusjohtaja Victoria Nuottasen. Tarjolla on tietysti mainiota kahviamme ja teetämme.

Charlotta Company on vastuullinen toimija. Se hankkii korkealuokkaista kahvia, josta myös viljelijä saa reilun hinnan. Naisten Pankin nimikkokahvi tuotetaan Marie Nakao Sasakin pientilalla Brasiliassa. Kahvi on 100-prosenttista tummaa arabica-papua, joka laadun takaamiseksi poimitaan käsin. Kahvi paahdetaan Kahvi Charlotta Roasteryssa Vantaalla.

Victoria Nuottanen kertoo meille kahvin tuotantoprosessista ja siitä miten kahvin viljelijä on valittu. Kuulemme, mitä eroa on käsin- ja konepoimitulla kahvilla.

Tilaisuudessa pääset maistamaan Naisten Pankin kahvin pähkinäistä aromia tai tutustumaan Naisten Pankin teen herkkiin makuihin. Kahvi- ja teetarjoilu kasvispiirakan (laktoositon) kera maksaa 10 euroa.

Kahviteeman ohella tapaamisessa kuulet loppuvuoden tapahtumistamme ja voit tuoda omat ideasi sekä toiveesi esiin. Jos olet aprikoinut ryhtymistä kahvimme ja teemme esittelijäksi Herkkuun tai Prismaan, niin nyt kannattaa tulla paikalle.

Tarjoilun vuoksi pyydämme sinua ilmoittautumaan osoitteeseen helsinki@naistenpankki.fi viimeistään 24.9. ja maksamaan tarjoilumaksu 10 euroa Naisten Pankki Helsingin tilille FI80 1745 3000 1728 27, viite 1627. Muistathan mainita ilmoittautumisen yhteydessä mikäli sinulla on erikoisruokavalio, johon laktoositon kasvispiirakka ei sovi.

Lisätietoja saat puheenjohtaja Pirkko Kasaselta, pirkko.kasanen@gmail.com, puh. 0400 413008.

Tervetuloa!