Lue Naiselle Ammatti 16.9. Kotkassa

Naisten Pankki Kotkan kirjallisuusillassa maailma muuttuu lukemalla. Lukemisesta, kirjoittamisesta ja maailmasta meille kertoo kirjailija-toimittaja Minna Lindgren, jonka kirjat Aina on Toivoa (2020) ja Armon Anneli (2021) herättävät katsomaan maailmaa uusin silmin. Haastattelijoina toimivat Ulla-Maija Sievinen ja Tarja Rantaruikka.

Lukeminen tekee hyvää Kotkassa, kun Naisten Pankin vieraaksi saapuu kirjailija-toimittaja Minna Lindgren. Kirjallisuusillassa keskustellaan paitsi Minna Lindgrenin uusimmista teoksista Aina on Toivoa (2020) ja Armon Anneli (2021) myös lukutaidon merkityksestä meillä ja muualla.

Tapahtumassa on kahvio sekä vapaaehtoinen lipaskeräys Naisten Pankin hyväksi. Musiikkia tapahtumassa esittää Kerli Puusepp. Osallistumalla tapahtumaan tuet hauraassa asemassa olevien naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä.

Lue Naiselle Ammatti -kampanjan kohteena on Keski-Afrikan tasavalta, jossa vain neljännes naisista osaa lukea. Naisten Pankki tekee maassa uraauurtavaa työtä naisten lukutaidon, toimeentulon ja rauhantyön hyväksi. Naisten Pankin kautta Minna Lindgren jakaa kirjoillaan hyvää hauraassa asemassa oleville, maailman köyhimmille naisille.

Lue lisää tai lahjoita etukäteen osoitteessa naistenpankki.fi/tule-mukaan/lue-naiselle-ammatti.

Tervetuloa mukaan!