Lue Naiselle Ammatti Jyväskylässä

Marraskuussa Lue Naiselle Ammatti -kiertue pysähtyy Jyväskylässä! Meillä on ilo saada kirjailijavieraaksi ajankohtainen Emmi Itäranta, jonka teos Teemestarin kirja (2012) on kuvaus tulevaisuuden maapallosta, jossa makean veden varannot alkavat ehtyä. Teemestarilla on kuitenkin salaista tietoa puhtaan veden lähteestä, josta saadaan vesi traditionaalista teeseremoniaa varten. Teos on ajankohtainen myös kirjan pohjalta valmistuneen ja syyskuussa ensi-iltaan tulleen Vedenvartijat-elokuvan ansiosta. Kirjailijaa haastattelee FT, dosentti ja kulttuurintutkija Aino-Kaisa Koistinen.

Tilaisuudessa voit hankkia myös muiden LNA- kirjailijoiden Lea Pulkkisen  ja Virtanen-Pelliccionin kirjoja. Jokaisesta ostetusta teoksesta Teos lahjoittaa osan Naisten Pankille! 

Illan ohjelma klo 18-20

  • Kahvi/teetarjoilu, vapaaehtoinen maksu lippaaseen
  • LNA-kirjojen ja Naisten Pankin tuotteiden myyntiä
  • Illan juontaa Naisten Pankin aktiivi Sirpa Leppänen. 
  • Kirjailija Emmi Itärannan haastattelu, keskustelua ja kirjojen signeerausta

Vapaaehtoinen osallistumismaksu 15€
Opiskelijat/eläkeläiset/työttömät 5€
Käteismaksu, Mobile Pay tai mobiilipankki

Tule yksin, kaksin tai porukalla keskustelemaan tärkeästä aiheesta ja samalla voit hankkia kirjalahjan vaikka pukinkonttiin!

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä kustantamo Teoksen ja Jyväskylän yliopiston kanssa.

Lisätietoa löydät täältä:

https://www.naistenpankki.fi/tule-mukaan/lue-naiselle-ammatti/

Voit lahjoittaa myös kertalahjoituksena tai lukemisiesi kirjojen määrällä. Määrittele hinta luetulle kirjalle esim . 1-5 € x luettu kirja. Määrittele myös kampanja-aika, jolloin lukemalla kartutat lahjoitusta.

Maksu:
MobilePay 41109, viesti LNA