Lue Naiselle Ammatti Joensuussa

Vieraaksemme saapuu kasvatus- ja psykologiatieteen professori-emerita Lea Pulkkinen, joka on yksi syksyn Lue Naiselle Ammatti -kampanjan kirjailijoista.

Lea Pulkkisen ura tieteentekijänä on Suomessa vailla vertaa. Hän on alallaan psykologiassa noussut maailman huipulle ihmisen kehitystä lapsesta keski-ikään seuranneen tutkimuksensa ansiosta. Hän on saanut Suomen Tiedepalkinnon ja monia muita tunnustuksia murrettuaan sitä ennen lasikaton professorinimityksessä.

Lea Pulkkinen kertoo Teos-kustantamon hiljattain julkaisemasta kirjasta Tutkijan omakuva, jossa jossa hän piirtää persoonallisen kuvan elämänsä vaiheista, saavutuksista, iloista ja suruista. Kirjassa hahmotetaan elämää totunnaisen elämänkaariajattelun sijaan lukuisista toisiinsa limittyvistä säikeistä koostuvana jänteenä. Elämä kun ei ole mikään yksittäinen kaari, vaan sen aineksia ovat saavutukset ja valintojen seuraukset, ilot, surut ja rakkaudet.

Lea Pulkkista haastattelee PsT Pirkko-Liisa Hyttinen.

Illan aikana kuulemme myös runonlausuntaa Vuokko Mäkelän esittämänä.

Tutkijan omakuva -kirjoja on myynnissä tapahtumassa ja niihin voi saada kirjailijan omistuskirjoituksen.

Myynnissä on myös uusia magneettisia NP-kirjanmerkkejä ja muistikirjoja.

Järjestämme tapahtuman yhteistyössä Teos-kustannusyhtiön, yliopiston kasvatustieteiden ja psykologian osaston ja Coronarian kanssa.

Aloitamme tilaisuuden Coronarian kustantamalla kahvitarjoilulla klo 18. Tarjoilun vuoksi ilmoittautumiset viimeistään 16.10. joensuu@naistenpankki.fi. Saliin mahtuu max 70.

Tilaisuus on avoin kaikille. Ei pääsymaksua, mutta lahjoittaa voit linkistä  https://www.naistenpankki.fi/lue-naiselle-ammatti-lahjoita/

Tervetuloa mukaan!