Lue Naiselle Ammatti Rovaniemellä 6.10

Tervetuloa Lue Naiselle Ammatti –  hyväntekeväisyysiltaan Arctic Light – hotellin tiloihin keskiviikkona 6.10. klo 17:30 – 20:00. Saamme vieraaksemme kirjailija-toimittaja Minna Lindgrenin, joka tulee kertomaan kirjastaan Aina on Toivoa (Teos 2020). Lindgren kuvaa kirjassaan koulumaailman monia puolia ilolla ja irrotellen, mutta myös vakavasti.

Lue Naiselle Ammatti -kampanjan kohteena on Keski-Afrikan tasavalta, jossa vain neljännes naisista osaa lukea. Keski-Afrikan tasavalta kuuluu maailman hauraimpien ja vaarallisimpien maiden joukkoon. Kapinallisjoukot riehuvat edelleen eri puolilla maata ja naisten asema on erityisen suojaton. Naisten Pankki tekee maassa uraauurtavaa työtä naisten lukutaidon, toimeentulon ja rauhantyön hyväksi.

Minna Lindgren signeeraa kirjoja tilaisuuden virallisen osuuden jälkeen. Voit siis ottaa tilaisuuteen mukaan oman kirjasi tai ostaa Aina on Toivoa tai Armon Anneli – teoksia paikan päältä. Huomioithan, että kirjoja on myynnissä rajallinen määrä. Aina on Toivoa – kirja 20€ ja Armon Anneli 25€.

Varaathan mukaasi käteistä. Huomioithan, että korttimaksu ei ole mahdollinen tilaisuudessa.

ILLAN AIKATAULU

Klo 17.30

Tavataan Arctic Light – hotellin (Valtakatu 18, 96200 Rovaniemi) Ferdinad – salissa. Kun saavut Arctic Light – hotellin aulaan, sinut opastetaan tilaisuuteen. Illan aluksi saamme nauttia kahvista, teestä ja pienestä purtavasta.

Klo 18.00

Tilaisuuden avaa Naisten Pankin vapaaehtoiset Carita Sammalniemi ja Merja Majanen. Carita ja Merja kertovat Naisten Pankin toiminnasta ja Rovaniemellä aktiivisesti toimivasta Naisten Pankin lukupiiristä.
Tilaisuuden avauksen jälkeen kirjoittaja, sanataiteilija Pälvi Puro Rantala lukee runojaan.

Klo 18.30

Minna Lindgreniä haastattelee kulttuuriaktivisti lehtori Tuula Saraniemi Minnan teoksesta Aina on Toivoa.

Klo 19:30

Tilaisuuden lopuksi Minna signeeraa kirjoja.

Tilaisuus päättyy klo 20.00.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 3.10. sähköpostilla osoitteeseen caritacatrina@gmail.com, sähköpostin aihe Lue Naiselle Ammatti. Huomioithan, että ilmoittautuminen on tärkeää, sillä paikkoja on rajoitettu määrä (30 henkilöä). Ilmoittauduthan mahdollisimman pian, jotta varmistat oman paikkasi.

Voit tehdä tilaisuudessa vapaaehtoisen lahjoituksen käteisellä Naisten Pankille keräyslippaaseen. Voit myös halutessasi tehdä lahjoituksen suoraan Naisten Pankin verkkosivujen kautta Tee tasa-arvosta totta – lahjoita (naistenpankki.fi). Tilaisuuden koko tuotto lahjoitetaan Naisten Pankille.

Tilaisuuden turvallisuus

Osallistujien määrä on rajoitettu 30 henkilöön. Ethän saavu sairaana tai oireisena. Huomioithan, että osallistujamäärään tai ajankohtaan voi tulla muutoksia, jotka johtuvat terveysviranomaisten suosituksista ja määräyksistä. Mikäli tilanne muuttuu, niin ilmoitamme siitä tilaisuuteen ilmoittautuneille, Naisten Pankin tapahtumakalenterissa sekä somekanavissamme.

Sponsorit:

Arctic Light Hotel

Kiitokset:

Minna Lindgren

Mikael Gröhn (Arctic Light Hotel)

Tuula Saraniemi

Pälvi Puro Rantala

Naisten Pankin vapaaehtoiset

#LueNaiselleAmmatti