Lue Naiselle Ammatti -tilaisuus 25.10. Espoossa

Naisten Pankin kuudes Lue Naiselle Ammatti (LNA) -kampanja toteutetaan jälleen. Yhteistyökumppanina jatkaa Kustannusosakeyhtiö Teos.
Yhteiskuntatieteilijä Vaula Norrenan tietokirja Littana – Kielletyn lapsen tarina kertoo Jenni Chen-Yen elämästä kahden kulttuurin ristipaineessa.

Littana – Kielletyn lapsen tarina on tärkeä puheenvuoro maahanmuuttajalasten asemasta Suomessa.

Semiootikko, tietokirjailija Vaula Norrena on tarttunut ajankohtaiseen aiheeseen, joka kertoo kotimaansa jättämään joutuvan perheen ja sen tyttären tarinaa. Vaula Norrena tulee paikalle kertomaan kirjan syntyvaiheista.
Huom. Paikalla on myös kirjan päähenkilö Jenni Chen-Ye.
Näin meille tarjoutuu  mahdollisuus tavata Littana-kirjan päähenkilö.

Littana – Kielletyn lapsen tarina ilmestyi Teos-kustantamolta syyskuussa 2023.

Littana on tositarina kiellettynä lapsena Kiinassa syntyneestä tytöstä. Kiellettynä siksi, että Kiinassa vallitsi yhden lapsen politiikka, ja perheessä oli jo esikoistytär. Perhe muutti Suomeen tytön ollessa viisivuotias. Tämä tyttö on nykyisin määrätietoinen ja valoisa yrittäjä, joka on löytänyt paikkansa suomalaisessa yhteiskunnassa.

Littana on ehyt, koskettava ja mukaansatempaava kertomus rikkinäisestä historiasta. Se on tärkeä ja ajankohtainen puheenvuoro maahanmuuttajien asemasta ja kulttuurien kohtaamisesta Suomessa.

Organisaatiokonsultti ja Naisten Pankin tukija Kristiina Blom haastattelee kirjailijaa ja kirjan päähenkilöä.

Kirjatilaisuudessa on myynnissä mm. Littana-kirjoja (26 €/kpl), Naisten Pankin kirjanmerkkejä, kahvia, koruja, kasseja ja uusimpina tuotteina Desico-kynttilöitä. Ostosten maksamiseen pyydämme käyttämään yleisimpiä maksukortteja. Myyntipöytämme on valmiina klo 17.30.

Osallistumismaksu 20 € sisältää kevyen kokoustarjoilun.
Ilmoittaudu ennakkoon viimeistään 23.10.2023 sähköpostilla espoo@naistenpankki.fi.
Maksa osallistumismaksu Naisten Pankki Espoon tilille FI89 1544 3000 1333 35. Viite 20255.

Kirjamyynnistä Kustantamo Teos lahjoittaa osan Naisten Pankille.

Tilaisuuden tuotoilla kartutetaan Naisten Pankin varainhankintaa hauraissa maissa elävien naisten yrittäjyyskoulutukseen.

Lämpimästi tervetuloa!
Naisten Pankki Espoo

Lisätietoa: Tiina Laiho 040-595 7478, Marita Johansson 0400-400649