Lue Naiselle Ammatti -tilaisuus 25.10. Espoossa

Naisten Pankin kuudes Lue Naiselle Ammatti (LNA) -kampanja toteutetaan jälleen. Yhteistyökumppanina jatkaa Kustannusosakeyhtiö Teos.
Yhteiskuntatieteilijä Vaula Norrenan tietokirja Littana – Kielletyn lapsen tarina kertoo Jenni Chen-Yen elämästä kahden kulttuurin ristipaineessa.

Littana – Kielletyn lapsen tarina on tärkeä puheenvuoro maahanmuuttajalasten asemasta Suomessa.

Semiootikko, tietokirjailija Vaula Norrena on tarttunut ajankohtaiseen aiheeseen, joka kertoo kotimaansa jättämään joutuvan perheen ja sen tyttären tarinaa. Vaula Norrena tulee paikalle kertomaan kirjan syntyvaiheista.

Littana – Kielletyn lapsen tarina ilmestyy Teos-kustantamolta syyskuussa 2023.

Littana on tositarina kiellettynä lapsena Kiinassa syntyneestä tytöstä. Kiellettynä siksi, että Kiinassa vallitsi yhden lapsen politiikka, ja perheessä oli jo esikoistytär. Perhe muutti Suomeen tytön ollessa viisivuotias.
Ajan mittaan tytöstä kasvoi Jenni Chen-Ye, vastoinkäymisistä huolimatta suomalaisesta yhteiskunnasta paikkansa löytänyt määrätietoinen ja yritteliäs nainen.
Littana on ehyt, koskettava ja mukaansatempaava kertomus rikkinäisestä historiasta. Se on tärkeä ja ajankohtainen puheenvuoro maahanmuuttajien asemasta ja kulttuurien kohtaamisesta Suomessa.

EXTRAA tässä tilaisuudessa! Jenni Chen-Ye, nykyisin ruoka-alan yrittäjä, on luvannut tulla paikalle. Näin meille tarjoutuu harvinainen mahdollisuus tavata Littana-kirjan päähenkilö.

Organisaatiokonsultti ja Naisten Pankin tukija Kristiina Blom haastattelee kirjailijaa ja kirjan päähenkilöä.

Kirjatilaisuudessa on myynnissä mm. Littana-kirjaoja ja muita Teos-kustantamon kirjoja, kirjanmerkkejä, kahvia, koruja ja kasseja. Ostosten maksamiseen toivomme käytettävän yleisimpiä maksukortteja.

Osallistumismaksu 20 € sisältää kokoustarjoilun.
Ilmoittaudu ennakkoon viimeistään 18.10.2023 sähköpostilla espoo@naistenpankki.fi.
Maksa osallistumismaksu Naisten Pankki Espoon tilille FI89 1544 3000 1333 35. Viite 20255.

Tilaisuuden tuotoilla kartutetaan Naisten Pankin varainhankintaa hauraissa maissa elävien naisten yrittäjyyskoulutukseen.

Lämpimästi tervetuloa!
Naisten Pankki Espoo