Lukupiiri 26.2. – Martti Ahtisaaren tarina

Kirjojen lukeminen ja niistä keskustelu harjoittaa aivotoimintaa ja avartaa kuvaamme maailmasta. Espoon lukupiiri kokoontuu kerran kuukaudessa Tapiolan Palvelukeskuksessa. Tilan olemme saaneet käyttöömme Espoon kaupungilta, joka tällä tavoin tukee Naisten Pankin toimintaa ja varainkeruuta.

Katri Merikallio, Tapani Ruokonen:
Matkalla – Martti Ahtisaaren tarina

Ensimmäinen elämäkerta Nobel-palkitusta suomalaisvaikuttajasta.

Otavan esittelyteksti:

”Martti Ahtisaaren (1937-2023) vaikuttava matka evakkopojasta presidentiksi, rauhannobelistiksi ja yhdeksi aikamme suurmiehistä.

Miten evakkopojasta kasvoi Suomen tasavallan presidentti ja maailman vaikeimpien kriisien ratkaisija? Mikä oli presidentti Martti Ahtisaaren ajattelun ydin? Mikä ajoi nobelistia vielä iäkkäänäkin matkaamaan parisataa päivää vuodessa rauhan työssä ja miten hän suhtautui kohtaamaansa pahuuteen?

Elämäkertaa varten on haastateltu Ahtisaaren keskeisiä yhteistyökumppaneita ja työtovereita sekä läheisiä ja ystäviä niin Suomessa kuin ulkomailla. He arvioivat Ahtisaaren persoonaa, politiikkaa, ratkaisuja, työtä ja vaikutusta, mutta myös Ahtisaaren omia ajatuksia kuullaan läpi matkan.”

Naisten Pankin lukupiirien tavoitteena on varainkeruu, joten toivomme, että osallistuessasi lahjoittaisit Naisten Pankille 5-10 €/tilaisuus. Vaihtoehtoisesti voit maksaa syyskaudelta esim. 30 € suoraan tilille seuraavin tiedoin.
Saaja: Espoon ryhmä kehitysmaiden naisten hyväksi ry
Tili: FI89 1544 3000 1333 35
Viite: 20255
Lahjoittaminen on kuitenkin vapaaehtoista.

Oletko kiinnostunut lukemisesta ja kirjoja koskevasta keskustelusta?
Lukupiiri toivottaa mukaan uusia jäseniä. Ota yhteys!

Naisten Pankki Espoon Lukupiirin vetäjät
Paula Arola 050-3840 171
Kirsti Jutila 040-5037 884