Lukupiiri Kirjava Maailma – joulukuun tapaaminen

Ennen joulukiireitä Lukupiiri Kirjava Maailma kokoontuu tiistaina 3.12. keskustelemaan Aki Ollikaisen kirjasta Nälkävuosi.

Ennen joulukiireitä Lukupiiri Kirjava Maailma kokoontuu tiistaina 3.12. keskustelemaan Aki Ollikaisen kirjasta Nälkävuosi. Nälkävuosi on Ollikaisen esikoiskirja.

”Esikoiskirjailija Aki Ollikainen vie lukijansa keskelle suuria nälkävuosia, ajanjaksoon, jolloin kuoleman väri oli valkoinen ja se valkoinen levittäytyi kaikkialle. Ollikainen kertoo julman ja traagisen tarinansa koruttomasti mutta kauniisti, turhia paisuttelematta mutta sydämeenkäyvästi. Mataleena perheineen jää elämään pitkäksi aikaa lukijan mieleen.” http://www.siltalapublishing.fi/kirja/112/

Kirjan saatavuustiedot Vaski-kirjastoissa: https://vaski.finna.fi/Search/Results?lookfor=Aki+Ollikainen+Nälkävuosi&type=AllFields

Lukupiiri Kirjava Maailma on kaikille avoin lukupiiri, jossa luetaan kirjoja, keskustellaan luetuista kirjoista ja tuetaan Naisten Pankkia lukupiirimaksun muodossa. Lukupiirimaksu (5 – 10 €) suoritetaan paikan päällä Naisten Pankin keräyslippaaseen.

Tapaamisiin ei tarvitse ilmoittautua tai valmistautua etukäteen; riittää, että saavut omana itsenäsi paikan päälle nauttimaan hyvästä kirjallisuudesta, keskustelusta ja yhdessä olosta.

Lukupiirillä on Facebook-ryhmä (Kirjava maailma, Naisten Pankin lukupiiri), jossa keskustellaan yleisesti ottaen kirjallisuudesta, lukupiirin toiminnasta ja Naisten Pankin tulevista tapahtumista.