Lukupiiri Kirjava Maailma – Maaliskuun tapaaminen

Tervetuloa kaikille avoimeen Lukupiiri Kirjavan Maailman maaliskuun tapaamiseen, jossa keskustellaan Minna Rytisalon Rouva C. -kirjasta!

8.3. vietetään kansainvälistä naistenpäivää ja 19.3. vietetään Minna Canthin ja tasa-arvon päivää. Tänä vuonna tulee kuluneeksi 175 vuotta Minna Canthin syntymästä. Näitä upeita asioita juhlistaaksemme luemme maaliskuussa Minna Rytisalon Rouva C. -kirjan ja kokoonnumme keskustelemaan siitä 12.3. kello 17.30 CafeArt Turkuun.

”Rouva C. kuvaa erään avioliiton tarinan ja näyttää, millaisista silmuista puhkeaa se Minna Canth, jonka me tunnemme: esikuva, taistelija, patsas.” Lisää kirjasta: https://www.gummerus.fi/fi/kirja/9789512410675/rouva-c/#

Lukupiiri Kirjava Maailma on kaikille avoin lukupiiri, jossa luetaan kirjoja, keskustellaan luetuista kirjoista ja tuetaan Naisten Pankkia lukupiirimaksun muodossa. Lukupiirimaksu (5 – 10 €) suoritetaan paikan päällä Naisten Pankin keräyslippaaseen.

Tapaamisiin ei tarvitse ilmoittautua tai valmistautua etukäteen; riittää, että saavut omana itsenäsi paikan päälle nauttimaan hyvästä kirjallisuudesta, keskustelusta ja yhdessä olosta.

Lukupiirillä on Facebook-ryhmä, jossa keskustellaan yleisesti ottaen kirjallisuudesta, lukupiirin toiminnasta ja Naisten Pankin tulevista tapahtumista. Kirjava maailma, Naisten Pankin lukupiiri

Tervetuloa hyvän kirjallisuuden, mukavien ihmisten ja innokkaan keskustelun pariin 12.3. CafeArt Turkuun!