Lukemisen lumous: huhtikuun lukupiiri 21.4.

Lukemisen lumous on Naisten Pankin Oulun paikallisryhmän järjestämä lukupiiri. Lukupiirimme ovat kaikille lukemisen ystäville avoimia, eivätkä ne edellytä ennakkoilmoittautumista.

Huhtikuun lukupiiri järjestetään torstaina 21.4. klo 18 alkaen Puistokahvila Makiassa. Käsittelyssä on Hanna Brotheruksen Ainoa kotini. Brotheruksen esikoisromaani käsittelee naisen elämänvaiheita; lapsuutta ja äitiyttä, perhe- ja parisuhteita, sukupolvelta toiselle siirtyviä suruja ja ylitsevuotavaa rakkautta.

Onhan kalenterissasi myös toukokuun lukupiiri? Tapaamme toukokuussa 19.5. Anna Bertin Annan itseni kuolla -teoksen merkeissä. Kevätkauden viimeinen lukupiiri järjestetään kesäkuussa. Kirjana Marina Lewycka: Traktorien lyhyt historia ukrainaksi.

Muutokset mahdollisia. Mielenkiintoisia lukuhetkiä!

 

LUKUPIIRIN TARKOITUS
Lukupiirimme pitävät sisällään mielenkiintoisia keskusteluja kirjan aiheeseen liittyen.

Samalla kun luemme ja keskustelemme, keräämme lahjoituksia, joita käytetään Naisten Pankin työhön Afrikassa, Aasiassa ja Jordaniassa.

Lukupiirin vapaaehtoinen 5-10 euron suuruinen osallistumismaksu maksetaan Naisten Pankki Oulun tilille FI40 1107 3500 6174 30. Lisätietoihin ”lukupiiri” ja maksun saajaksi paikallisryhmämme takana toimiva yhdistys Oulun aluesolu kehitysmaiden naisten hyväksi ry.

#LueNaiselleAmmatti