Naisten Pankki Oulun kesäkuun lukupiiri 12.6.

Lukemisen lumous on Naisten Pankin Oulun paikallisryhmän järjestämä lukupiiri. Lukupiirimme ovat kaikille lukemisen ystäville avoimia, eivätkä ne edellytä ennakkoilmoittautumista.

Kevätkauden viimeinen lukupiiri järjestetään keskiviikkona 12.6. kello 17.30 alkaen Ainolan puistossa. Tapaaminen on Kahvila Kiikun edustalla. Jos sää sallii, niin ota mukaan piknikhuopa ja omat eväät. Epävakaalla säällä kokoonnumme Kahvila Kiikussa.

Kesäkuun kirjana on Juhani Karilan Pienen hauen pyydystys. Itä-Lappiin sijoittuva teos kertoo Elinan paluusta kotiseudulleen. Kirja on yhtä aikaa rakkausdraama ja myyttinen fantasia, kansankomedia ja ympäristötuhoa edistävän elämäntapamme kritiikki. Teos voitti vuoden 2019 Kalevi Jäntin palkinnon.

Mielenkiintoisia lukuhetkiä!

LUKUPIIRIN TARKOITUS

Lukupiirimme pitävät sisällään mielenkiintoisia keskusteluja kirjan aiheeseen liittyen.

Samalla kun luemme ja keskustelemme, keräämme lahjoituksia, joita käytetään Naisten Pankin työhön Afrikassa, Aasiassa ja Jordaniassa.

Lukupiirin vapaaehtoinen 5-10 euron suuruinen osallistumismaksu maksetaan Naisten Pankki Oulun tilille FI40 1107 3500 6174 30. Lisätietoihin ”lukupiiri” ja maksun saajaksi paikallisryhmämme takana toimiva yhdistys Oulun aluesolu kehitysmaiden naisten hyväksi ry.

#LueNaiselleAmmatti