Makumatkalle Afrikkaan

Naisten Pankin kokkauskurssi
Tule mukaan Uudenmaan Marttojen opastamalle mausteiselle ja kiehtovalle kattilamatkalle Afrikkaan! Neljän tunnin iltakurssi maanantaina 11.4. ja päiväkurssi torstaina 28.4. Kurssit ovat samansisältöiset.
Huom. 11.4. iltakurssi on jouduttu perumaan opettajan sairastumisen vuoksi!

Afrikkalaiset keittiöt ovat maailman vanhimpia, mutta silti maanosan ruokakulttuurit ovat suomalaisille vielä hieman vieraita. Paikalliset ruokakulttuurit elävät vahvoina ja vaihtelua on paljon. Marttojen monipuolisen kokkauskurssin jälkeen Afrikka voi tuoksua sinunkin keittiössäsi.

Pääsemme valmistamaan Afrikan eri maiden ruokia Uudenmaan Marttojen keittiöön Lapinlahdenkadulle. Nelituntisen kurssin lopuksi nautimme valmistamme herkut.

Naisten Pankki Helsinki on varannut kaksi samansisältöistä Annos Afrikkaa -kokkauskurssia:

Iltakurssi: ma 11.4. klo 17 – 21 (75 euroa) / Edit 11.4. Opettaja on sairastunut. Kurssi joudutaan perumaan.
Päiväkurssi: to 28.4. klo 9.30 – 13.30 (65 euroa)
Kurssihinta sisältää Naisten Pankin lahjoitusosuuden.

Sitovat ilmoittautumiset:
iltakurssille viimeistään 26.3.
päiväkurssille viimeistään 4.4.

Ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen helsinki@naistenpankki.fi aiheeksi Kokkauskurssi + päivämäärä. Ilmoittautumisen yhteydessä mainitse, jos sinulla on jokin ruoka-aineallergia tai erityisruokavalio.

Maksaminen

Vahvistusviestin saatuasi maksa kurssimaksu 75 e (iltakurssi) tai 65 e (päiväkurssi) heti Naisten Pankki Helsingin tilille FI80 1745 3000 1728 27, viite iltakurssiin 1177 ja viite päiväkurssiin 1180. Vain näin varmistat paikkasi.

Kurssit pidetään Uudenmaan Marttojen keittiössä, Lapinlahdenkatu 3 A.

Tule mukaan kokkaamaan afrikkalaisia herkkuja!