Metsäjoogaa Naiselle Ammatti 5.8.2020

Elokuussa joogataan naisille Ammatteja metsäjoogan merkeissä!

Elokuun alussa kokoonnutaan yhdessä joogaamaan kasvitieteellisen puutarhan pihalle. Joogaopettaja ja metsäterapiaopas Saija Taivalmäki (JoogaTaival) vetää metsäjoogan, jossa yhdistyvät jooga ja rentouttavat luontoyhteysharjoitukset. Annetaan keholle ja mielelle tuuletusta ja uutta virtaa sekä virkistäydytään yhdessä nauttien luonnosta. Jooga sopii kaikille, eikä aikaisempaa kokemusta tarvita.

Tapaamme klo 18 Kasvitieteellisen puutarhan portilla ulkona. Yhteinen joogahetki kestää noin tunnin, minkä jälkeen vietämme yhteisen teehetken. Tarvitset säänmukaisen, joustavan vaatetuksen. Joogamattoja ei tarvita, mutta voit ottaa istuinalustan harjoitusta ja teehetkeä varten. Sadesäällä joogaamme sisällä kasvitieteellisessä.

Osallistumismaksu on 15 euroa ja se menee lyhentämättömänä Naisten Pankille hauraassa asemassa olevien naisten koulutuksen, omaehtoisen yrittäjyyden sekä tasa-arvon toteutumisen tukemiseen.

Ilmoittautuminen sähköpostilla oulu@naistenpankki.fi viimeistään maanantaina 3.8.2020. Saat ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittautumisvahvistuksen sekä Naisten Pankki Oulun yhdistyksen tilinumeron, jonne osallistumismaksu maksetaan ennen tapahtumaa. Maksimi osallistujamäärä on 20 henkilöä.