Mindfulness-workshop etäyhteydellä 29.1.2023 – Ei toteudu.

Päivitys 22.1.2023: Tätä tilaisuutta ei toteuteta.

Naisten Pankin aktiiveille ja kaikille Naisten Pankin toiminnasta kiinnostuneille järjestetään Mindfulness-workshop sunnuntaina 29.1.2023. Kurssi sopii sinulle, jos kaipaat elämääsi parempia läsnäolon taitoja, esimerkiksi ruuhkavuosissa. Erityistä syytä ei kuitenkaan tarvita - kiinnostus läsnäolon taitojen kehittämiseen riittää.

Läsnäolon harjoittamisella Ammatteja naisille -workshop

Etäyhteydellä järjestettävään workshopiin mahtuu 20 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Workshopin hinta on yhden naisen Ammatti 30 €. Tuotto menee Naisten Pankin kautta hauraissa oloissa elävien naisten yrittäjyyskoulutukseen.

Mindfulness tarkoittaa hyväksyvää tietoista läsnäoloa. Se on stressin- ja mielenhallintamenetelmä, joka perustuu tieteellisesti todistettuihin harjoitteisiin. Mindfulness pohjautuu professori Jon Kabat-Zinnin yli 40 vuotta sitten kehittämään menetelmään. Aiheesta lisää esimerkiksi Jon Kabat-Zinn:n kirjasta Olet jo perillä Tietoisen läsnäolon taito, 1994.

Workshop alkaa klo 10 ja päättyy klo 13. Tilaisuuden aikana pidetään tauko.

Workshopissa saat kuvan mindfulnessista ja tutustutaan perusharjotteisiin, muun muassa keho- ja istumameditaatio sekä mindful-jooga. Workshopissa toimitaan mindfulness-opasteiden mukaisesti, tehdään mindfulness-harjoitteita, käsitellään mindfulnessin periaatteita ja keskustellaan kokemuksista.

Ohjaajina toimivat Kia Aksela ja Sari Karjomaa. Molemmilla on Mindfulness-ohjaajan CFMⓇ pätevyys. Lisätietoja: Sari 0503429934  tai Kia 0400514219 (voit jättää tarvittaessa tekstiviestin).

Olet lämpimästi tervetullut mukaan harjoittamaan yhdessä, juuri sellaisena kuin olet!

Naisten Pankki Espoo