Mitä kuuluu siskot? – naistenpäivän iltahetki

Naistenpäivän iltaa vietetään keskustellen, kuunnellen ja rentoutuen. Naisten Pankki Helsinki on mukana Oulunkylän seurakunnan järjestämässä tilaisuudessa, joka pidetään verkossa. Tule sinäkin mukaan!

Mitä kuuluu siskot? – kansainvälisen naistenpäivän iltateehetkeä vietetään teamsin välityksellä maanantaina 8.3. klo 18-20.

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan virtuaaliseen teehetkeen, jossa mm. pohdimme kouluttaja Emmi Rantasen alustuksen pohjalta, mistä saamme voimaa ja toivoa sekä rohkaisua tämän ajan haastavien elämäntilanteiden keskellä.

Saamme kuulla myös terveisiä kansainvälisiltä kentiltä mm. Intiasta. Keskustelussa mukana Naisten Pankki Helsingin uusi puheenjohtaja Pirkko Kasanen ja ja aktiivimme Jaana Jokinen, jolla on kokemusta toimimisesta Naisten Pankin hankkeissa.

Linkin avulla pääset osallistumaan yhteiseen tapaamiseen. Halutessasi voit osallistua vain tiettyihin ohjelman osioihin.

Illan ohjelma

17.45 Osanottajat voivat liittyä kokoukseen, linjat auki ja naistenpäivän toimihenkilöt toivottamassa tervetulleiksi osallistujat
18.00 Tervetuloa
18.05 Naistenpäivän teemaluento Mitä kuuluu siskot?
Kouluttaja Emmi Rantanen alustaa päivän teemasta, jonka aihesisältöinä on tarkastella eri näkökulmia, mistä saamme voimaa ja toivoa sekä rohkaisua tämän ajan mukanaan tuomissa haastavissa elämäntilanteissa.
18.35 Rentoutumishetki, joogaohjaaja Elisa Kuusisto
18.45 Keskustelua päivän teemasta
mukana keskustelemassa myös Naisten Pankin vapaaehtoisia. Saamme terveiset myös Intiasta, missä Kirsi Salo työskentelee tällä hetkellä.
19.15 Marttojen kevätvinkit
19.25 Päivän päätös – musiikkia ja pieni rukoushetki
19. 35 Ilta päättyy. Linjat pysyvät avoinna kohtaamista ja keskustelua varten. Kommentointia chat-palstalle ja livenä sekä mahdollisuus palautekyselyyn.
20.00 Linjat sulkeutuvat

Illan aikana voi tukea Naisten Pankin toimintaa tekemällä lahjoituksen joko

  • verkkosivujen kautta  tai
  • suoraan tilille Nordea: FI63 1745 3000 1321 02 tai OP: FI47 5789 5420 0246 76 tai
  • MobilePay 41109.

Liity tapahtumaan tästä linkistä!

Tarkempia tietoja illan ohjelmasta saat: maija.pesonen-kareinen@evl.fi ja anna.hiekkataipale@evl.fi

Tervetuloa mukaan!

 

Seuraa tapahtumakalenteriamme!