Moderni nainen ja Vuoropuhelua -näyttelyt Ateneumissa 16.3.

Moderni nainen tarkastelee naistaiteilijoiden roolia ja asemaa 1900-luvun modernismin vuosikymmeninä.

Ateneumin Moderni nainen -näyttely pureutuu naisen rooliin aikakauden yhteiskunnallisten, poliittisten ja kulttuuristen muutosten keskellä. Näyttelyn taiteilijoita ovat  mm. Helene Schjerfbeck, Sigrid Schauman, Ellen Thesleff, Eila Hiltunen, Laila Pullinen ja Essi Renvall.

Toisessa salissa on esillä Elina Brotheruksen ja Hannele Rantalan Vuoropuhelua-näyttely, jonka pääsemme myös näkemään. Sen keskeisiä teemoja ovat mm. valta, vapaa tahto sekä rajat ja niiden rikkominen, mutta myös ystävyys, kollegialisuus ja inhimillinen kosketuksen merkitys.

Naisten Pankki on varannut keskiviikolle 16.3. klo 17 n. tunnin kestävän kiertävän opastuksen näyttelyihin.  Opastus maksaa 15 euroa, johon sisältyy Naisten Pankin lahjoitusosuus.

Sitovat ilmoittautumiset 9.3. mennessä helsinki@naistenpankki.fi, viestin aiheeksi Moderni nainen. Ilmoita viestissäsi nimesi ja puhelinnumerosi sekä monelleko osallistujalle ostat lipun.

Maksathan opastuksen hinnan 15 euroa Naisten Pankki Helsingin tilille FI80 1745 3000 1728 27, viite 1229, heti saatuasi vahvistusviestin. Vain näin varmistat, että saat liput. Tämä lisäksi paikan päällä maksetaan pääsylippu 16 euroa. Museokortilla pääset sisään maksutta.

Tervetuloa!

Naisten Pankki Helsinki