Naisena olemisen sietämätön keveys ja toukokuun tapaaminen 

Aila Rissasen luento ja kuukausitapaaminen
Mitä tarkoittaa naisena olemisen sietämätön keveys? Sen meille paljastaa suosittu luennoitsijavieraamme Aila Rissanen. Tule kuulolle!

Tervetuloa Naisten Pankki Helsingin kuukausitapaamiseen ja professori Aila Rissasen luennolle tiistaina 2. toukokuuta Sokos Hotel Presidenttiin. 

Aila Rissanen tulee puhumaan meille kutkuttavasta aiheesta ”Naisena olemisen sietämätön keveys”. Hän siteeraa kirjailija Milan Kunderaa, jonka mukaan ”elomme voi liukua helppoudessaan sietämättömän kevyesti päivästä toiseen” ja kysyy, mikä neuvoksi.

Pitkäaikainen Naisten Pankin jäsen Aila Rissanen on omien sanojensa mukaan paljon nähnyt sisätautilääkäri. Hänet tunnetaan erityisesti lihavuus- ja syömishäiriötutkijana. Naistenpankkilaisille hän on luennoinut aiemmin muun muassa ravinnosta ja suolistoterveydestä. 

Aila Rissasen aloittaa osuutensa kello 18 heti kuukausitapaamisen jälkeen. 

Kuukausitapaaminen alkaa kello 17. Silloin saat tietoa tulevista tapahtumista, toiminnan suuntaviivoista ja mahdollisuuksista osallistua toimintaan. Voit tulla tapaamiseen vain kuulolle tai mukaan ideoimaan ja osallistumaan keskusteluun. 

Kuukausitapaamiseen osallistuminen on maksutonta. Luentotilaisuuden osallistumismaksu on 15 euroa, joka menee kokonaisuudessaan Naisten Pankille. Ilmoittaudu osoitteeseen helsinki@naistenpankki.fi ja kirjoita viestin otsikoksi Luento. Maksathan heti vahvistuksen saatuasi osallistumismaksun Naisten Pankki Helsingin tilille FI80 1745 3000 1728 27, viite 1559. 

Lisätietoja saat puheenjohtaja Pirkko Kasaselta, pirkko.kasanen@gmail.com, puh. 0400 413008. 

Lämpimästi tervetuloa! 

Naisten Pankki Helsinki