Naisten Pankin hanketyö – mitä kuuluu Naisten Pankin hankkeille?

Paljon toivottu webinaari Naisten Pankin hanketyöstä järjestetään 10.2. Tervetuloa kuulemaan siitä työstä, jota lahjoittajiemme ja vapaaehtoistemme tuelle teemme tyttöjen ja naisten aseman parantamiseksi, toimeentulon ja yrittäjyyden tukemiseksi ja tasa-arvon toteutumiseksi Naisten Pankin ohjelmamaissa vuonna 2021.

Tervetuloa mukaan Naisten Pankin webinaariin!

ke 10.2. klo 17-18.15

Naisten Pankin hanketyö – mitä kuuluu Naisten Pankin hankkeille?

Kirkon Ulkomaanavun toimeentulon vanhempi asiantuntija Ulla Sarasalmi kertoo Naisten Pankin hanketyöstä Afrikassa, Aasiassa ja Lähi-idässä, ohjelmatyömme periaatteista ja toteutuksesta sekä pandemian vaikutuksista työhömme.

Webinaari toteutetaan Microsoft Teams -etäkokouksena. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille webinaaripäivänä sähköpostiin.

Ilmoittaudu mukaan 9.2. klo 9 mennessä >>

Voit lähettää kysymyksiä ennakkoon ilmoittautumisen yhteydessä tai esittää kysymyksiä ja kommentteja webinaarin aikana käyttämällä keskustelupalstaa tai pyytämällä puheenvuoron.

Linja avataan klo 16.45. Tule mukaan hyvissä ajoin, jotta mahdolliset yhteys- tai ääniongelmat voidaan selvittää ennen webinaarin alkua.

Jos et ehdi tällä kertaa mukaan, voit katsoa webinaarin tallenteena Aineistopankista > Media, Markkinonti, Viestintä > Webinaarit.