Naisten Pankin kahvia ja teetä saat nyt Prismoista

Naisten Pankin kahvi ja teet Prismoista
Naisten Pankin kahvia esitellään naistenpäivänä Food Market Herkussa! Kahvia ja teetä voit nyt ostaa myös Prismoista ja S-marketista.

Naistenpäivänä keskiviikkona 8.3. kello 11 – 17 esittelemme keskustan Food Market Herkussa (Stockmannilla) Naisten Pankin kahvia ja teetä sekä tietysti Naisten Pankin toimintaa. Esittelijöille tarvitaan vielä varahenkilöitä. Jos tällainen vapaaehtoistehtävä kiinnostaa, ota pian yhteyttä Terttu Taurula-Snelliin, terttu.taurulasnell@gmail.com.

Naisten Pankin kahvit ja teet tulevat myyntiin yli 100 Prismaan, S-markettiin ja Food Market Herkkuun ympäri Suomen. Kyseessä on Naisten Pankin suurin tuoteyhteistyö koskaan. Kumppanuus on erittäin merkittävä sekä euromääräisesti että Naisten Pankin tunnettuuden kannalta.

Kauppakeskus Kaaren Prismasta kahvia jo löytyy, samoin Keskustan Food Market Herkusta. Käypä kurkkaamassa, ovatko tuotteet ilmestyneet oman alueesi Prismaan tai S-markettiin ja osta mukaasi!

Naisten Pankin kahvi tulee Brasiliasta, musta tee Kirinyangan maakunnasta Keniasta ja vihreä gunpowder-tee Kiinasta. Raakakahvi ostetaan suoraan viljelijöiltä tai mahdollisimman suorinta reittiä, jotta turvataan viljelijöiden työstään saama korvaus. Tummapaahtoista arabica-kahvia on saatavilla sekä suodatinjauhettuna että papuina.

Kahvit paahtaa Kahvi Charlotta Roastery Vantaan Rekolassa sijaitsevan historiallisen Pihkalan talon lisäsiivessä.

Nautinnollisia kahvi- ja teehetkiä!