Naisten Pankin Musiikkia ja Muotia, Suomalainen Pohja, Turku TILAISUUS ON LOPPUUNMYYTY!

TILAISUUS ON LOPPUUNMYYTY!
Tervetuloa nauttimaan helmikuisesta illasta baritoni Aarne Pelkosen musiikin ja upean muotinäytöksen avulla Ravintola Suomalaiselle Pohjalle, Aurakatu 24 A, Turku 7.2.2024 klo 18.00.

Muodin yhteistyökumppaneina muotinäytöksessämme ovat Turun seudulla toimivat kotimaiset vaatebrändit  Nanso ja MyOlsson.   Malleina toimivat upeat Naisten Pankin vapaaehtoiset.

Nanson suunnittelufilosofia – hyvä olo ja kaunis arki. Parhaat asiat elämässä kestävät aikaa – niin myös Nanson vaatteet. Nansolla suunnittelu perustuu edelleen samoille periaatteille, joiden vuoksi aloitimme vaatteiden valmistuksen vuonna 1921. Nansolla on vilpitön halu tehdä arjesta kaunista ja mukavaa ja luoda aikaa ja käyttöä kestäviä lempivaatteita. Nanso haluaa, että heidän suunnittelemansa vaatteet tuntuvat ja näyttävät käyttäjänsä päällä hyvältä. Suunnittelussaan he vaalivat laatua ja suomalaista mutkatonta elämäntyyliä. Nanson mielestä suunnittelu on silloin onnistunutta, kun vaatteemme ovat sellaisia, että niihin haluaa pukeutua aina.

MyOlsson on suomalainen design-mekkoyritys. Ihanat ja uniikit tuotteet ovat ateljeetyönä valmistettuja. MyOlsson-mekot on suunniteltu naisille, jotka haluavat pukeutua yksilöllisesti ja arvostavat laatua. MyOlssonin design on naisellinen, iätön, tyylikkäästi uniikki ja juuri sopivan rento toimiakseen monissa erilaisissa tilanteissa. Yksilöllisen designin lisäksi MyOlsson-mekkojen kulmakivi on todella tarkkaan hiottu istuvuus.

Musiikista vastaa baritoni Aarne Pelkonen säestäjänsä Juho Alakärpän kanssa. Baritoni Aarne Pelkonen on monipuolinen ooppera- ja konserttilaulaja, joka muistetaan vuoden 2013 Lappeenrannan laulukilpailujen ja vuoden 2015 kansainvälisen Sibelius-laulukilpailun voittajana. Aarne on esiintynyt kotimaan lisäksi eri puolilla Eurooppaa.

Debyyttinsä Suomen Kansallisoopperassa hän teki vuonna 2019 laulaen pääroolin Jaakko Kuusiston oopperassa Jää, jonka jälkeen hän on esiintynyt talossa mm. Mozartin Taikahuilun Papagenona. Konserttilaulajana Aarne Pelkosta on kuultu mm. Radion Sinfoniaorkesterin, Tapiola Sinfonietan, Keski-Pohjanmaan kamariorkesterin ja Tampere Filharmonian solistina. Hän on tullut yleisölle tutuksi myös lukuisten tv- ja radioesiintymistensä sekä äänitteidensä kautta. Vuonna 2023 Aarne viettää 10-vuotistaiteilijajuhlaansa, joka sisältää konserttien lisäksi kaksi uutta albumia: joululevyn Turun filharmonisen orkesterin kanssa sekä liedlevyn Aarnen pitkäaikaisen pianistin Juho Alakärpän kanssa.

Ravintola Pohja laatii meille iltaamme maistuvan iltapalan. Ilmoitathan mahdollisista ruokarajoitteista.  Suomalainen Pohja on upealla paikalla, Puolalanpuiston kupeessa. Suomalainen Pohja hyödyntää perinteisiä skandinaavisia raaka-aineita sekä tarjoaa klassisia annoksia modernilla tyylillä.

Liput 35 euroa/henkilö sisältäen ohjelman ja iltapalan. Kaikki illan tuotto (noin 50%) ohjataan Naisten Pankin hyväksi.

TILAISUUS ON LOPPUUNMYYTY!

Tervetuloa!

Naisten Pankki Varsinais-Suomi

Aarne Pelkonen kuva: Inka Soveri