Naisten Pankin pilates

Pilates on monipuolinen kehonhallintamenetelmä, joka kehittää voimaa, liikkuvuutta ja kehotietoisuutta. Tanssinopettaja, pilatesohjaaja Mariana Siljamäki pitää lempeän, mutta vahvistavan pilates-kehonhuoltotunnin, johon kaikki ovat tervetulleita.

Tunnin pituus on 45 minuuttia, eikä osallistujilla tarvitse olla aiempaa kokemusta pilateksesta. Laita päälle joustavat vaatteet ja sukat. Ota mukaan oma matto!

Mariana Siljamäki on tanssiopettaja, koreografi, tanssija, pilates- ja joogaohjaaja sekä liikuntatieteiden tohtori. Hän työskentelee Jyväskylän yliopistossa liikuntapedagogiikan lehtorina vastaten tanssipedagogiikan opetuksesta.

Osanottomaksu on 10 €, jonka voi maksaa etukäteen Jyväskylän Naisten Pankin tilille FI88 3131 1002 2809 35 tai paikan päällä (käteinen tai MobilePay). Koko tuotto menee naisten työn ja yrittäjyyden tueksi kehittyvissä maissa.

Tilaan mahtuu 30 osanottajaa.

Talon pihassa ei ole yleisöparkkipaikkoja. Yliopiston päärakennuksen pihassa ja Seminaarinkadun varressa on aikarajoitettuja ilmaisia parkkipaikkoja. Lähin
parkkihalli on P-Cygnaeus, Vapaudenkatu 35. Jyväskylän kaupungin tarjoaman kartan pysäköintialueista löydät https://jyvas-parkki.fi/wp-content/uploads/2021/02/Liikennekartta_2-2021.pdf  Julkisen liikenteen lähimmät pysäkit ovat Lounaispuiston alapuolella Vapaudenkadulla (Pysäkkien nimet Lounaispuisto 1 ja 2), Suomalaisen musiikkikampuksen edessä Voionmaankadulla (Pitkäkatu 1 ja 2) sekä kampusalueen reunalla Keskussairaalantiellä (Yliopisto 1 ja 2). Yleisösisäänkäynti on yliopiston päärakennuksen puoleisesta ovesta.

Tilaisuuden järjestää Jyväskylän Naisten Pankin paikallisverkoston Kehitysmaiden Naisten Hyväksi ry

Lämpimästi tervetuloa!