Naisten Pankin Ruokakierros, Turku

Tervetuloa viettämään mukava kesäkuinen ilta hyvän ruoan ja mukavien ihmisten seurassa Naisten Pankki Turun omalla Ruokakierroksella 5.6.2024 klo 17. Liput 80 euroa sisältävät ruoat, opastuksen ja lahjoituksen Naisten Pankille. Kierroksen toteuttaa meille Turku FOOD tours. Juhlistamme kierroksella myös Turun Ruokaviikkoja.

Ilmoittaudu: turku@naistenpankki.fi - viimeinen ilmoittautumispäivä on 26.5.2024. Paikkoja on 16 ensin ilmoittautuneelle ja maksaneelle.

Tervetuloa mukaan Naisten Pankin ruokakierrokselle, jonka toteutamme yhdessä Turku FOOD Toursin kanssa keskiviikkona 5.6.2024 klo 17.

Liput iltaan 80 euroa, jotka sisältävät ruokakierroksen, kolmen ravintolan ruoat, asiantuntevan opastuksen Turun ravintolamaailmaan ja lahjoituksen Naisten Pankille.  Kierros alkaa klo 17. Lippuja on rajoitettu määrä! Paikkoja on 16 ensin ilmoittautuneelle ja maksaneelle.

Turku FOOD Tours on turkulaiselle keino nähdä Turku uusin silmin ja samalla nauttia ruoasta hyvässä seurassa monessa loistavassa paikassa. Kierroksella vieraillaan useammassa ravintolassa ja nautitaan suussa sulavia herkkuja. Matkan varrella kuullaan mielenkiintoisia tarinoita Turun historiasta ja nykypäivästä. Turku Food Tours

Turku FOOD Tours on kahden Turku-oppaan, Johannan ja Erjan sivutyö ja oma pienyritys. Johanna on päivätyöltään englanninopettaja ja Erja työskentelee Paimion parantolassa. Johanna on myös Naantalin sekä saariston opas ja me molemmat olemme myös Suomen Opasliiton koulutettuja matkanjohtajia.
Saimme idean omiin ruokakierroksiimme, kun näimme ja koimme vastaavia kierroksia ulkomailla eri kaupungeissa.  Ja Turkuhan on aivan loistava ruokakaupunki ja juuri sopivan kokoinen opastettuihin ruokakävelyihin.
Kierroksilla maistellaan paikallisia herkkuja muutamassa ravintolassa ja esimerkiksi kauppahallissa tai torilla. Matkan varrella kuullaan paljon mielenkiintoisia tarinoita Turun historiasta ja nykypäivästä. Kierroksen hinta sisältää kaiken ruoan ja juoman sekä opastuksen.

Ilmoittautumiset ja mahdolliset ruoka-allergiat osoitteeseen turku@naistenpankki.fi – ilmoittaudu viimeistään 26.5.2024 mennessä.

Vastauspostissa tulee ohjeet maksamiseen sekä tarkemmat paikat, joissa vierailemme.

Tervetuloa toivottamaan kesä hyvän ruoan ja loistavan seuran kanssa. Juhlistamme samalla Turun ruokaviikkoja. Suositut Turun ruokaviikot toteutetaan tulevana kesänä, ajalla 3.–18.6.2024.  Tapahtuma juhlistaa vilkkaan tapahtumakesän alkua ja sesongin parhaita raaka-aineita. Turun ruokaviikot 2024 | Turku.fi