Naisten Pankki Open 2021 elokuun osakilpailut

Naisten Pankki yhteistyökumppaneineen kutsuu golfarit mukaan hauskaan parikisaan ja tutustumaan uusiin kenttiin!

Naisten Pankki järjestää jo kymmenennen kauden aikana Golfaa Naiselle Ammatti-tapahtumia. Golfkiertueemme nimi on Naisten Pankki Open ja tänä juhlavuonna voimme iloksemme kertoa, että meillä on huikeat 25 osakilpailua eri puolilla Suomea. Kilpailumuoto on pariscramble ja kisat ovat avoimia kaikille sukupuoleen tai ikään katsomatta. Jokaisen pelaajan kisamaksusta ohjataan 30 euron osuus Naisten Pankin toimintaan naisten ammattikoulutukseen, yrittäjyyteen ja omaehtoiseen toimeentuloon kuudessa maailman köyhimmistä maista. Yhden pelaajan lahjoitusosuus vastaa yhtä Ammattia, joten jokainen pelaaja tosiaankin Golfaa Naiselle Ammatin.

Yhteistyökumppanimme ja kisanjärjestäjäklubimme mahdollistavat tapahtumajärjestelyt ja palkinnot niin, ettei mitään kuluja tarvitse kattaa lahjoitusosuudesta. Osakilpailuissa palkitaan neljä paria ja lisäksi kymmenvuotisjuhlavuoden kunniaksi vielä kymmenennelle sijalle sijoittunut parikin saa palkinnon. Jokaisen kisan voittajapari kutsutaan finaalikilpailuun Kullo Golfiin. Finaalin voittajaparin palkintona on golfmatka Espanjaan.

Elokuun osakilpailut:
1.8. su JPG Pietarsaaren Golf 50€/40€
8.8. su Gumböle Golf 50€/30€
22.8. su Kokkola Golf
-Ensimmäinen hinta on vieraspelaajille ja jälkimmäinen kunkin klubin määrittelemille ”omille” pelaajille.
-Osa hinnoista sisältää lounaan. Tarkemmat tiedot klubeilta.
-Ilmoittautumiset suoraan golfklubeille.

Tarkempia tietoja osakilpailuista julkaistaan golfklubien omilla sivuilla sekä Facebook-sivulla www.facebook.com/NaistenPankkiOpen.

Tehdään yhdessä hyvää golfaamalla, tervetuloa mukaan!

Terveisin,

Naisten Pankin vapaaehtoiset golftiimistä

 

Golfkiertueen mahdollistavat yhteistyökumppanit: