Naisten Pankki Open 2022 heinäkuun osakilpailut

Golf kalenteri 2022.
Naisten Pankki yhteistyökumppaneineen kutsuu golfarit mukaan hauskaan parikisaan ja tutustumaan uusiin kenttiin!

Naisten Pankki järjestää jo 11. kauden aikana Golfaa Naiselle Ammatti-tapahtumia. Golfkiertueemme nimi on Naisten Pankki Open ja  meillä on tänä vuonna 22 osakilpailua eri puolilla Suomea. Kilpailumuoto on pariscramble ja kisat ovat avoimia kaikille sukupuoleen tai ikään katsomatta. Jokaisen pelaajan kisamaksusta golfklubit tekevät 30 euron lahjoituksen Naisten Pankin toimintaan naisten ammattikoulutukseen, yrittäjyyteen ja omaehtoiseen toimeentuloon kuudessa maailman köyhimmistä maista. Yhden pelaajan lahjoitusosuus vastaa yhtä Ammattia, joten jokainen pelaaja tosiaankin Golfaa Naiselle Ammatin.

Yhteistyökumppanimme ja kisanjärjestäjäklubimme mahdollistavat tapahtumajärjestelyt ja palkinnot niin, ettei mitään kuluja tarvitse kattaa lahjoitusosuudesta. Osakilpailuissa palkitaan neljä paria. Jokaisen kisan voittajapari kutsutaan finaalikilpailuun Kullo Golfiin. Finaalin voittajaparin palkintona on golfmatka Espanjaan.

Heinäkuun osakilpailut:

2.7. Uudenkaupungin Golfklubi

5.7. Hartola Golf

7.7. Tahko Golf

9.7. Eke Golf

13.7. Iitti Golf

14.7. Hirsala Golf

16.7. Hattula Golf

22.7. Imatran Golf

23.7. St Laurence Golf

29.7. Gumböle Golf

29.7. Muurame Golf

31.7. Hirvihaaran Golf

Ilmoittautumiset suoraan golfklubeille.

Tarkempia tietoja osakilpailuista julkaistaan golfklubien omilla sivuilla sekä Facebook-sivulla www.facebook.com/NaistenPankkiOpen.

Tehdään yhdessä hyvää golfaamalla, tervetuloa mukaan!

Terveisin,

Naisten Pankin vapaaehtoiset golftiimistä

 

Golfkiertueen mahdollistavat yhteistyökumppanit: