Naisten Pankki Open 2022 toukokuun osakilpailut

Naisten Pankki yhteistyökumppaneineen kutsuu golfarit mukaan hauskaan parikisaan ja tutustumaan uusiin kenttiin!

Naisten Pankki järjestää jo 11. kauden aikana Golfaa Naiselle Ammatti-tapahtumia. Golfkiertueemme nimi on Naisten Pankki Open ja  meillä on tänä vuonna 22 osakilpailua eri puolilla Suomea. Kilpailumuoto on pariscramble ja kisat ovat avoimia kaikille sukupuoleen tai ikään katsomatta. Jokaisen pelaajan kisamaksusta ohjataan 30 euron osuus Naisten Pankin toimintaan naisten ammattikoulutukseen, yrittäjyyteen ja omaehtoiseen toimeentuloon kuudessa maailman köyhimmistä maista. Yhden pelaajan lahjoitusosuus vastaa yhtä Ammattia, joten jokainen pelaaja tosiaankin Golfaa Naiselle Ammatin.

Yhteistyökumppanimme ja kisanjärjestäjäklubimme mahdollistavat tapahtumajärjestelyt ja palkinnot niin, ettei mitään kuluja tarvitse kattaa lahjoitusosuudesta. Osakilpailuissa palkitaan neljä paria. Jokaisen kisan voittajapari kutsutaan finaalikilpailuun Kullo Golfiin. Finaalin voittajaparin palkintona on golfmatka Espanjaan.

Toukokuun osakilpailut:

15.5. Kultaranta Resort

15.5. Golf Pirkkala

21.5. Kytäjä Golf

29.5. Peuramaa Golf

-Ilmoittautumiset suoraan golfklubeille.

Tarkempia tietoja osakilpailuista julkaistaan golfklubien omilla sivuilla sekä Facebook-sivulla www.facebook.com/NaistenPankkiOpen.

Tehdään yhdessä hyvää golfaamalla, tervetuloa mukaan!

Terveisin,

Naisten Pankin vapaaehtoiset golftiimistä

Golfkiertueen mahdollistavat yhteistyökumppanit: