Naisten Pankki Open 2023 kesäkuun osakilpailut

Naisten Pankki yhteistyökumppaneineen kutsuu golfarit mukaan hauskaan parikisaan ja tutustumaan uusiin kenttiin!

Naisten Pankki yhteistyökumppaneineen kutsuu golfarit mukaan hauskaan parikisaan ja tutustumaan uusiin kenttiin!
Naisten Pankki järjestää jo 12. kauden aikana Golfaa Naiselle Ammatti-tapahtumia. Golfkiertueemme nimi on Naisten Pankki Open ja meillä on tänä vuonna 13 osakilpailua eri puolilla Suomea. Kilpailumuoto on pariscramble ja kisat ovat avoimia kaikille sukupuoleen tai ikään katsomatta. Jokaisen pelaajan kisamaksusta ohjataan 30 euron osuus Naisten Pankin toimintaan naisten ammattikoulutukseen, yrittäjyyteen ja omaehtoiseen toimeentuloon maailman köyhimmissä maissa. Yhden pelaajan lahjoitusosuus vastaa yhtä ammattia, joten jokainen pelaaja tosiaankin Golfaa Naiselle Ammatin.

Naisten Pankki yhteistyökumppaneineen kutsuu golfarit mukaan hauskaan parikisaan ja tutustumaan uusiin kenttiin! Yhteistyökumppanimme ja kisanjärjestäjäklubimme mahdollistavat tapahtumajärjestelyt ja palkinnot niin, ettei mitään kuluja tarvitse kattaa lahjoitusosuudesta. Osakilpailuissa palkitaan parhaiten menestyneet parit. Jokaisen kisan voittajapari kutsutaan finaalikilpailuun Espoo Golfiin. Finaalin voittajaparin palkintona on golfmatka Espanjaan.

Kesäkuun osakilpailut:

4.6. Nurmijärvi Golf

10.6. Peuramaa Golf

-Ilmoittautumiset suoraan golfklubille.

Tarkempia tietoja osakilpailuista julkaistaan golfklubien omilla sivuilla sekä Facebook-sivulla www.facebook.com/NaistenPankkiOpen.

Tehdään yhdessä hyvää golfaamalla, tervetuloa mukaan!

Terveisin,

Naisten Pankin vapaaehtoiset golftiimistä

Golfkiertueen mahdollistavat yhteistyökumppanit: