Naistenpäivä on hiihtopäivä!

Kun meillä kerrankin on lunta, niin lähdetään hiihtämään! Naisten Pankki Helsinki kutsuu sinut ladulle naistenpäivänä maanantaina 8. maaliskuuta.

Tule naistenpäivänä Paloheinään klo 15 – 17. Tällöin saat hiihtoseuraa ja tsemppausta – pienryhmässä ja turvavälit huomioonottaen. Latumme kulkee Paloheinästä neljän kilometrin päässä sijaitsevaan Haltialaan, jossa jokainen voi halutessaan nauttia virvokkeita Vanhassa Pehtoorissa. Katso latukartta tekstin lopusta.

Kokoontumispaikkamme sijaitsee Suomen ladun suksivuokraamon läheisyydessä. Osoite Pakilantie 124, Hki 67, Kuusimiehentien varrella. Paloheinään pääset HSL-bussilinjoilla 66 ja 66 B.

Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Emme kerää osallistumismaksua, mutta toivomme, että lahjoitat 10 – 15 euroa Naisten Pankille

  • verkkosivujen kautta  tai
  • suoraan tilille Nordea: FI63 1745 3000 1321 02 tai OP: FI47 5789 5420 0246 76 tai
  • MobilePay 41109
  • paikan päällä lippaaseen (jos saamme lipaskerääjän)

Jos et pääse tai halua tulla Paloheinään, voit hiihtää naistenpäivän lenkkisi ihan missä vain ja lahjoittaa sopivan summan Naisten Pankille.

 

Päivitämme lisätietoja tänne ja Facebook-sivullemme. Seuraa viestintäämme.

Tervetuloa mukaan!

Etsimme apua! Tarvitsemme muutamia vapaaehtoisia Paloheinään auttamaan järjestelyissä. Jos et halua hiihtää, mutta voisit viettää päivää ulkona esimerkiksi lipaskerääjänä tai hiihtäjille infoa jakamassa, ilmoita itsesi meille.  Lähetä viesti osoitteeseen helsinki@naistenpankki.fi, viestin aiheeksi Paloheinä.

Latumme kiertää Paloheinästä Haltialaan. Halutessasi voit tulostaa oheisen karttakuvan tästä Latukartta Paloheinästä Haltialaan.

Seuraa tapahtumakalenteriamme!