Naistenpäivä on hiihtopäivä!

Hiihtokelit jatkuvat ja sää suosii. Me siis hiihdämme. Naisten Pankki Helsinki kutsuu sinut Paloheinään naistenpäivänä maanantaina 8. maaliskuuta.

Tule naistenpäivänä Paloheinään klo 15 – 17.

Hiihtotapahtumamme koordinaattori Pirjo Pöyhiän mukaan tilanne Paloheinässä näyttää todella hyvältä:  ”Ladut ovat hiihdettävässä kunnossa, paikoin jopa erittäin hyvässä. Paloheinässä voi oman kunnon ja mieltymysten mukaan hiihtää eri mittaisia lenkkejä ja ladut ovat hyvin merkittyjä. Opastus hoidetaan tarvittaessa ja myös pienissä ryhmissä voidaan hiihdellä. Paloheinästä Haltialaan muodostuu lähes 6 kilometrin lenkki ja koko peltoladun hiihtämällä saa kokoon 10 kilometriä.”

Näillä näkymin Paloheinän kahvilasta voi ostaa virvokkeita mukaan ja  wc:t ovat auki. Paikalla on tarkat turvallisuusohjeet.

Kokoontumispaikkamme sijaitsee Suomen ladun suksivuokraamon läheisyydessä. Kun näet Naisten Pankin keltaiset liivit, olet oikeassa paikassa.  Osoite Pakilantie 124, Hki 67, Kuusimiehentien varrella. Paloheinään pääset HSL-bussilinjoilla 66 ja 66 B.

Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Emme kerää osallistumismaksua, mutta toivomme, että lahjoitat 10 – 15 euroa Naisten Pankille

  • verkkosivujen kautta  tai
  • suoraan tilille Nordea: FI63 1745 3000 1321 02 tai OP: FI47 5789 5420 0246 76 tai
  • MobilePay 41109
  • paikan päällä lippaaseen

Jos et pääse tai halua tulla Paloheinään, voit hiihtää naistenpäivän lenkkisi ihan missä vain ja lahjoittaa sopivan summan Naisten Pankille.

Päivitämme lisätietoja tänne ja Facebook-sivullemme. Seuraa viestintäämme.

Tervetuloa mukaan!

 

Allaolevaan karttaan on merkitty latureitti, joka kulkee Paloheinästä Haltialaan. Halutessasi voit tulostaa oheisen karttakuvan tästä Latukartta Paloheinästä Haltialaan.

Seuraa tapahtumakalenteriamme!