Janne Nevala: Viis kirjaa, viis laulua

Tervetuloa kirjallisuuden ja musiikin hyväntekeväisyysiltaan Liminkaan, Janne Nevalan Viis kirjaa, viis laulua -esitykseen!

Päätyönään Limingan kirjasto- ja kulttuurijohtajana työskentelevä Nevala on kirjoittanut viisi romaania ja kymmeniä lauluja. Viis kirjaa, viis laulua -esitys yhdistää nämä tarinankerronnan kaksi eri muotoa. Tunnin mittaisessa esityksessä kuullaan jokaisen kirjaan liittyvä tarina, sekä myös kirjan teemalaulu.

Lisäksi Nevala kertoo pienkustantajan iloista ja suruista sekä siitä, millaista on yhteensovittaa esiintyvän taiteilijan ja kunnan viranhaltijan roolia. Millaista on, kun käsikirjoitukset eivät kiinnosta kustantamoja ja täytyy ryhtyä itse toimeen? Mistä tarinat syntyvät ja kuinka ne saadaan kansien väliin tai säveliksi?

Illan aikana sinulla on mahdollisuus ostaa Nevalan kirjoja, joiden myyntituotosta 50 % lahjoitetaan Naisten Pankille.

Osallistumismaksu on 20 € eli Ilmastolahja naiselle. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu (vapaaehtoinen kahvimaksu). Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla: oulu@naistenpankki.fi. Sähköpostin aihe: Kirjailijailta. Vastausmailissa saat maksuohjeet. Osallistumismaksut lahjoitetaan kokonaisuudessaan Naisten Pankille.

#LueNaiselleAmmatti