Next Generationin lukuhaaste Instagramissa 1.5.–31.8.2022

Tule mukaan lukuhaasteeseen! Naisten Pankin nuorten aikuisten ryhmä Next Generation järjestää Instagramissa lukuhaasteen, jossa kerätään bingoja ja lahjoitetaan naisille Ammatteja.

Mistä on kyse?

Lukuhaasteen tarkoituksena on lukea kirjoja eri puolilta maailmaa ja erityisesti kirjailijoilta, jotka ovat kotoisin Aasiasta, Afrikasta ja Etelä-Amerikasta. Tarkoituksena on lukea mahdollisimman paljon ns. ei-länsimaista kirjallisuutta.

Tavoitteena on lukea myös Naisten Pankin teemoihin, kuten naisten oikeuksiin, koulutukseen ja työhön liittyviä kirjoja. Haastamme lukijoita haasteen päätyttyä myös tekemään lahjoituksen Naisten Pankille kehittyvien maiden naisten hyväksi.

Miten haaste toimii?

Lukuhaaste alkaa 1.5. ja kestää aina elokuun loppuun saakka. Tavoitteena on saada viiden kohdan bingo pystyyn, vaakaan tai viistoon. Voit myös kerätä useamman bingon! Voit myös ladata bingon itsellesi suuremmassa koossa tai englanniksi.

Jokainen bingo vastaa yhtä Ammattia naiselle (30 e). Voit siis lukuhaasteen päätteeksi lahjoittaa niin monta Ammattia kuin sait bingoja. Lahjoituksen voit tehdä MobilePayllä numeroon 41109, viestiksi LNA-bingo.

Lukuhaaste tapahtuu myös Instagramissa tägien #MaailmaLukuhaaste2022 ja #LueNaiselleAmmatti takana sekä haasteen järjestäjien tileillä. Seuraamalla järjestäjiä @naistenpankkinextgeneration, @anniinasbooks, @enemmankirjoja, @olipakerranoonariina, @sivulauseita ja @unelmien_aika saat lukuvinkkejä eri haastekohtiin ja kuulet ensimmäisenä, mitä kaikkea kivaa haasteen tiimoilta on tulossa!

Lisätietoja:

Tiina Väänänen
Next Generation lukupiirin vetäjä
vaananen.tiina.a@gmail.com