Ommellaan yhdessä hyvää

Naisten Pankki Helsingin ompelutalkoot
Tule mukaan ompelutalkoisiimme. Tarjolla kivaa yhdessä tekemistä ja mukavaa seuraa.

Tervetuloa Naisten Pankki Helsingin joulutori-ompelutalkoisiin lauantaina 29.10. (klo 10 – 16) ja sunnuntaina 30.10. (klo 9.30 – 17)!

Osaatko ommella suoraa saumaa tai oletko taitava koneompelija? Innostaako yhdessä tekeminen? Tule toviksi tai vaikka molemmiksi päiviksi ompelemaan lahjoituskankaista ja -tilkuista myytäviä tuotteita joulutorille. Ota ystäväsikin mukaan!

Saamme lokakuun viimeisenä viikonloppuna käyttöömme Helsingin työväenopiston Itäkeskuksen ompeluluokan koneineen ja tilavine pöytineen. Lisäksi saamme tueksemme käsityönopettajan, joka suunnittelee ja leikkaa kanssamme ommeltavat tuotteet. Tarpeen tullen hän opastaa meitä ompelun pulmakohdissa.

Käsityöluokka ja opettaja ovat käytössämme la 29.10. klo 10 – 16 ja su 30.10. klo 9.30 – 17.

Ompelutalkoidemme paikka on Helsingin työväenopiston tila Kulttuurikeskus STOA:ssa, joka sijaitseee Helsingin Itäkeskuksessa (Turunlinnantie 1). Sinne pääsee kätevästi metrolla. Omalla autolla tulevat voivat pysäköidä paitsi Itäkeskuksen parkkipaikoille, myös edullisemmin esim. lähistöllä sijaitsevan uimahallin parkkipaikalle (osoite Olavinlinnantie 6).

Jos tiedät jo etukäteen voivasi tulla, olisi mukava, jos ilmoittaisit siitä Pia-Liisa Heiliölle, puhelin 050 516 8611. Häneltä voit myös tiedustella tarkemmin tapahtumasta tai esittää ehdotuksiasi toteutettavista tuotteista. Voit kuitenkin tulla mukaan itsellesi sopivaksi toviksi tai pitkäksikin aikaa myös etukäteen ilmoittautumatta.

Katsotaan, tulisiko yhteisistä ompelupäivistä uusi, mukava tapamme hankkia varoja Naisten Pankille!

Lämpimästi tervetuloa!