Opastettu kierros Reitzin taidemuseossa 28.10. (TÄYNNÄ)

Naisten Pankki Helsinki Reitzin museoon
Tule nauttimaan ja tuo ystäväsikin Reitzin säätiön taidemuseoon Töölöön! Autat samalla kehitysmaiden naisia saamaan ammatin.

Reitzin säätiön taidemuseossa ovat esillä Helsingin merkittävimpiin rakennuttajiin 1920-50-luvuilla kuuluneen Lauri Reitzin keräämät taide- ja antiikkiesinekokoelmat. Teokset ovat esillä Reitzien kodissa, joka avattiin yleisölle museona vuonna 1972.

Museossa on nähtävillä suomalaisen maalaustaiteen historian merkkiteoksia. Myös museon suomalainen antiikkihopeakokoelma on ainutlaatuinen kokonaisuus. Lisäksi esillä on muun muassa aseita 1500-luvulta alkaen, Meissenin ja Sevrèsin posliiniesineitä sekä antiikkikelloja. Museon alkuperäistä koti-ilmapiiriä kunnioittavaan interiööriin kuuluvat myös lukuisat eri aikakausilta peräisin olevat antiikkihuonekalut.

Opastetulle kierrokselle osallistuminen maksaa 15 €, joka sisältää Naisten Pankin osuuden. Mukaan mahtuu rajallinen määrä osallistujia.

Ilmoittaudu viimeistään 22.10. lähettämällä viesti osoitteeseen helsinki@naistenpankki.fi. Kirjoita viestisi aiheeksi Reitz. Jos ilmoittaudut muihinkin tapahtumiin, tee kaikille oma sähköpostiviestinsä.

Kirjoita varausviestiin nimesi ja puhelinnumerosi sekä monelleko osallistujalle varaat paikan. Saat varauksesta vahvistuksen sähköpostiisi. Jos joudut perumaan varauksesi, ilmoitathan myös siitä heti.

Vahvista varauksesi maksamalla osallistumismaksu Naisten Pankki Helsinki tilille FI80 1745 3000 1728 27, viite 1410 heti, kun olet saanut vahvistuksen varauksestasi.

Tervetuloa näyttelyyn!

Naisten Pankki Helsinki