Lukemisen lumous: huhtikuun lukupiiri

Lukemisen lumous on Naisten Pankin Oulun paikallisryhmän järjestämä lukupiiri. Lukupiirimme ovat kaikille lukemisen ystäville avoimia, eivätkä ne edellytä ennakkoilmoittautumista. Lukupiiri ei edellytä, että olisit lukenut kirjan ennakkoon, vaan olet tervetullut keskustelemaan ja kuuntelemaan, jos kirjan aihe kiinnostaa sinua.

Huhtikuun lukupiiri järjestetään etänä Google Meetin kautta. Pääset mukaan klikkaamalla tätä linkkiä.

Huhtikuussa käsitellään Yousafzai & Lamb: Minä olen Malala -muistelmateosta. Kirja kertoo koulutuksen puolestapuhujan ja Nobelin rauhanpalkinnon saaneen Malala Yousafzain ainutlaatuisen tarinan. Pakistanilaista Malalaa ammuttiin koulubussissa päähän, koska hän halusi puolustaa tyttöjen oikeutta koulutukseen. Ihme kyllä Malala selvisi hengissä, ja hänestä tuli rauhanomaisen vastarinnan ja kaikille avoimen koulutuksen kansainvälinen symboli. Kirjassa Malala kertoo kohtalokkaan päivän tapahtumista sekä koskettavan ja innoittavan tarinan päätöksestään olla antamatta periksi ääriaineksille.

Tervetuloa mukaan lukemisen ystävät!

LUKUPIIRIN TARKOITUS

Lukupiirimme pitävät sisällään mielenkiintoisia keskusteluja kirjan aiheeseen liittyen. Samalla kun luemme ja keskustelemme, keräämme lahjoituksia, joita käytetään Naisten Pankin työhön Afrikassa, Aasiassa ja Jordaniassa.

Lukupiirin vapaaehtoinen 5-10 euron suuruinen osallistumismaksu maksetaan Naisten Pankki Oulun tilille FI40 1107 3500 6174 30. Lisätietoihin ”lukupiiri” ja maksun saajaksi paikallisryhmämme takana toimiva yhdistys Oulun aluesolu kehitysmaiden naisten hyväksi ry.

#LueNaiselleAmmatti