Lukemisen lumous, lokakuun lukupiiri 19.10.

Lukemisen lumous on Naisten Pankin Oulun paikallisryhmän järjestämä lukupiiri. Lukupiirimme ovat kaikille lukemisen ystäville avoimia, eivätkä ne edellytä ennakkoilmoittautumista. Lukupiiri ei edellytä, että olisit lukenut kirjan ennakkoon, vaan olet tervetullut keskustelemaan ja kuuntelemaan, jos kirjan aihe kiinnostaa sinua.

Lokakuun lukupiiri kokoontuu torstaina 19.10. klo 17.30* Puistokahvila Makiassa. Käsittelyssä on Eve Kulmalan Hauskan tytön käsikirja.  Kirja sisältää vaaleanpunaista aktivismia tyttöyden puolesta. Kulmala räjäyttää stereotypiat ja avaa, mitä itse kukin voi oppia etuoikeuksistaan. Käsikirja on tarkoitettu kaikille kilteille tytöille, jotka haluavat muuttaa maailmaa.

Mielenkiintoisia lukuhetkiä!

*HUOM! Muuttunut kellonaika! Puistokahvila Makia sulkee jatkossa ovensa klo 19.00, joten lukupiiri kokoontuu puolta tuntia normaalia aikaisemmin.

LUKUPIIRIN TARKOITUS

Lukupiirimme pitävät sisällään mielenkiintoisia keskusteluja kirjan aiheeseen liittyen. Samalla kun luemme ja keskustelemme, keräämme lahjoituksia, joita käytetään Naisten Pankin työhön Afrikassa, Aasiassa ja Jordaniassa.

Lukupiirin vapaaehtoinen 5-10 euron suuruinen osallistumismaksu maksetaan Naisten Pankki Oulun tilille FI40 1107 3500 6174 30. Lisätietoihin ”lukupiiri” ja maksun saajaksi paikallisryhmämme takana toimiva yhdistys Oulun aluesolu kehitysmaiden naisten hyväksi ry.

#LueNaiselleAmmatti