Tule Outi Heiskasen näyttelyyn Ateneumiin 10.11. (täynnä)

Naisten Pankki Ateneumiin 10.11.

Outi Heiskasen retrospektiivinen näyttely Ateneumissa kokoaa yhteen hänen monipuolisen ja monialaisen taiteensa eri osa-alueet. Yli 300 teoksen näyttely esittelee grafiikkaa, piirustuksia, maalauksia ja installaatioita sekä performanssien taltiointeja yli viidenkymmenen vuoden ajalta. Näyttelyssä nähdään myös kokonaisen salin verran Outi Heiskasen ja valokuvataiteilija Janne Laineen yhteisteoksia.

Naisten Pankki Helsinki on varannut Outi Heiskasen näyttelyyn kiertävän opastuksen keskiviikkona 10.11.  Opastus maksaa 15 euroa, joka sisältää Naisten Pankin osuuden. Sen lisäksi tulee näyttelylippu, joka maksaa 17 euroa. Paitsi jos sinulla on Museokortti, sinun ei tarvitse maksaa näyttelylippua.

Sitovat ilmoittautumiset 3.11. mennessä helsinki@naistenpankki.fi viestin aiheeksi Outi Heiskasen näyttely. Ilmoita nimesi ja puhelinnumerosi sekä monelleko osallistujalle varaat paikan sekä kerro, jos sinulla (tai seuralaisillasi) on Museokortti.

Maksathan opastuksen 15 e ja näyttelylipun 17 e (jos sinulla ei ole Museokorttia) Naisten Pankin tilille FI80 1745 3000 1728 27, viite 1054, heti kun saat vahvistuksen. Vain näin varmistat paikkasi opastukseen.

Kokoontumispaikasta ja -ajasta saat lisätietoa lähempänä tapahtuma-aikaa.

Tervetuloa!

Naisten Pankki Helsinki

 

Seuraa Naisten Pankki Helsingin tapahtumakalenteria!