Pop Up -tapahtuma Espoon Ainoassa

Kansainvälisellä naistenpäiväviikolla voit ilahduttaa itseäsi. Osallistu tapahtumaamme! Samalla autat Naisten Pankkia tukemaan kehitysmaiden naisille koulutusta, jonka seurauksena syntyy yrittäjyyttä ja toimeentuloa. Perheiden lapset pääsevät kouluun eikä yhdenkään äidin tarvitse olla huolissaan lastensa tulevaisuudesta.

Pop Up -päivien sisältö on jälleen monipuolinen. Jokainen paikalle tulija saa varmaankin jotakin uutta tietoa tai kenties hyvää mieltä tuottavaa.

Myynnissä on kestävän kehityksen periaattein meille lahjoitettuja vaatekaappien aarteita kuten naisten laadukkaita ja hyväkuntoisia asuja, pukuja arjen tarpeisiin ja juhliin, pukukoruja ja pieniä laukkuja. – Miten onnistuu laatutuotteiden hinnoittelu? Ratkaisu: emme hinnoittele. Paradoksi ehkä, ettemme hinnoittele ja kuitenkin varainhankinta on toimintaamme. Olemme keksineet oivallisen ja toimivan idean. Millainen se on? Tule käymään  ja totea itse!

Tarjolla on myös uusia nahkalaukkuja, kasseja, korvakoruja, Naisten Pankin suodatin- ja papukahvia sekä mustaa ja vihreää teetä. Eikä unohdeta Espoon ryhmän omia Amaryllis- ja Heinäkuun niitty -kortteja. Lisäksi muotitaiteilija Marja Urpanen on lahjoittanut myyntiin uusia ja ajattomia by Marja -silkkiasuja ja -huiveja.

Aukioloajat ja ohjelma (muutokset mahdollisia):

Maanantai 6.3. klo 16-20

klo 17 Avajaiset, tervetuloa, arpamyyntiä ja arvonta
Puhujavieraana Nina Pelkonen: Keskellä kriisiä

Nina Pelkonen on ammatiltaan poliisi. Hänellä on useiden vuosien kokemus
kriisinhallintatehtävissä Etelä-Sudanissa ja Kosovossa. Uusin yli kahden vuoden
pesti oli Ukrainassa, josta hän on palannut tammikuussa 2023.

Tiistai 7.3. klo 11-19

klo 17 tietoisku: Naisten Pankin valtakunnalliset kampanjat & eri mahdollisuudet
tukea toimintaa

klo 18 yllätysohjelmaa: Esitelläänkö vaatekaappien aarteita? :)

Keskiviikko 8.3.2023 klo 11-19

klo 12.30 puhujavieraana Ritva-Liisa Luomaranta: Kansainvälinen naisten päivä – naisten ja tyttöjen oikeuksien toteutumisessa on pitkä tie tasa-arvoon.

Ritva-Liisa Riksu Luomaranta on ammatiltaan varatuomari. Hänen missionsa on parantaa heikossa asemassa elävien naisten olosuhteita ja mahdollisuuksia. Hän toimii mm. myös Suomeen tulleiden ukrainalaisten tukemisessa ja oli yksi avainhenkilöistä Suomenojalle perustetun tukikeskuksen toiminnassa.

klo 17 Tuunaajamutsin tietoisku – Annakaisa Kilpinen niputtaa yhteen aikamme tärkeät termit: Kädentaidot, kiertotalous, mielen hyvinvointi

Torstai 9.3.2023 klo 11-18

klo 12.30 Puhujavieras Fadumo Ali: Naiset rohkaisevat naisia

Fadumo Ali on hoitajia välittävän Hoiwa Oy:n perustaja. Hänet valittiin vuonna 2021
terveydenhuollon 100 vaikuttajan listalle (Mediuutiset) sekä Espoon Vuoden Yrittäjäksi 2022.

klo 17.00 tietoisku: Naisten Pankki Espoon paikalliset projektit ja tilaisuudet

Pop Up -liiketilassa (Timanttiset- ja Cafelatte-liikkeiden välissä) saat kuulla tarinoita siitä, mitä kaikkea yli 15 toimintavuonna ja yli 20 miljoonalla eurolla on saatu aikaan lukuisissa hankemaissa.

Naisten Pankki Espoon vapaaehtoisia on paikalla kertomassa toiminnasta.
Haluatko lahjoittaa myyntiin vaatekaappisi laadukkaita aarteita? Kirjoita sähköposti osoitteeseen espoo@naistenpankki.fi tai ota yhteys järjestäjiin.

Tapahtuman kumppanit Kauppakeskus Ainoa ja Stockmann ovat tukemassa Naisten Pankin toimintaa.

Olet lämpimästi tervetullut!

Naisten Pankki Espoo
Ritva-Liisa Luomaranta 0400-452 678
Anne Elovaara 050-3889 657 (iltaisin)
Marita Johansson 0400-400649