Pop Up -tapahtuma Tapiolan Ainoassa

Se tulee taas – Naisten Pankki Espoon Pop Up -tapahtuma, nyt jo kuudennen kerran!  Kevään hauskin, yllättävin ja paras myyntitapahtuma. Tuotto menee kehittyvien maiden naisten koulutukseen ja yrittäjyyteen.

Pop Up -myynnille olemme saaneet Kauppakeskus Ainoan parhaan paikan aivan suositun Kaisan Cafén vieressä. Löydät sinne helposti mistä suunnasta tahansa. Vaatteiden myynnissä tarvittavat sovituskopit ja vaaterekit lainaa meille Stockmann. Kaupanteossa tärkeät maksupäätteet ovat Verifonelta. Kiitämme kumppaneitamme, joita ilman tapahtuma tuskin onnistuisi.

Myynnissä on kestävän kehityksen periaattein meille lahjoitettuja vaatekaappien aarteita kuten naisten laadukkaita ja hyväkuntoisia asuja, pukuja arjen tarpeisiin ja juhliin, ehkä pukukoruja ja pieniä laukkuja, muutama hattukin. – Miten onnistuu laatutuotteiden hinnoittelu? Ratkaisu: emme hinnoittele. Paradoksi ehkä, ettemme hinnoittele ja kuitenkin varainhankinta on toimintaamme. Olemme keksineet oivallisen ja toimivan idean. Millainen se on? Tule käymään ja totea itse!

Myös Naisten Pankin nimikkokahvia – papu- ja suodatinkahvia – ja mustaa ja vihreää teetä olemme tilanneet myyntiin. Samoin myynnissä on kierrätetystä nahasta valmistettuja pikkulaukkuja ja tukevasta kankaasta tehtyjä ostoskasseja.

Pop Up -putiikki on avoinna seuraavasti:
ke 17.4. klo 11-19
to 18.4. klo 11-19
pe 19.4. klo 11-19
la 20.4. klo 11-15

Pop Up -putiikissa saat kuulla tarinoita siitä, mitä kaikkea yli 15 toimintavuonna ja yli 20 miljoonalla eurolla on saatu aikaan lukuisissa hankemaissa. Naisten Pankki Espoon vapaaehtoisia on paikalla kertomassa toiminnasta ja eri mahdollisuuksista tukea Naisten Pankkia.

Tämä ilmoitus täydentyy, sillä tämän kirjoittamisesta on vielä viikko aikaa putiikin aukeamiseen. Joitakin ideoita saattaa vielä ilmaantua…
Kannattaa seurata Naisten Pankki Espoo -ryhmää Facebookissa.

Olet lämpimästi tervetullut!

Naisten Pankki Espoo
Ritva-Liisa Luomaranta 0400-452 678
Anne Elovaara 050-3889 657 (iltaisin)

#ainoatapiola #stockmann #verifone