Ravinnon merkitys suolistolle -luento ja marraskuun kuukausikokous

Ravinnon merkitys suolistolle Naisten Pankki Helsinki
Haluatko tietää, miten ravinto vaikuttaa suoliston terveyteen? Tule kuuntelemaan luentoa marraskuun kuukausikokouksen jälkeen.

Naisten Pankki Helsingin marraskuun kuukausikokous pidetään maanantaina 8.11. Original Sokos Hotel Presidentissä kello 16.30 – 18. Huomaa normaalista poikkeava alkamisaika!

Kokouksen jälkeen kello 18 – 19.30 saamme luennoitsijavieraaksi professori Aila Rissasen. Hän kertoo meille terveellisen ruuan merkityksestä suolistosairauksien ehkäisyssä. Luennon jälkeen on varattu aikaa yleisön kysymyksille.

Aila Rissanen on sisätautien erikoislääkäri ja professori, joka tunnetaan erityisesti lihavuus- ja syömishäiriötutkijana. Hän on pitkäaikainen Naisten Pankin jäsen, joka on pitänyt useita, suurta kiinnostusta herättäneitä luentoja Naisten Pankin tilaisuuksissa.

Osallistumismaksu on 20 euroa. Hintaan sisälyyy smoothie. Ilmoittaudu viimeistään 3.11. lähettämällä viesti osoitteeseen helsinki@naistenpankki.fi. Kirjoita viestisi aiheeksi Ravinto. Vahvistusviestissä saat maksuohjeet.

Kokoukseen osallistuminen ei maksa mitään, eikä siihen tarvitse ilmoittautua.

Tervetuloa!

Naisten Pankki Helsinki

Seuraa Naisten Pankki Helsingin tapahtumakalenteria!