Talouswebinaari yhdessä ekonomisti Anni Marttisen ja Mimmit Sijoittaa kanssa 7.4. Teamsissa

Naisten Pankin Next Generation tiimi järjestää Talouswebinaarin yhdessä Sosten pääekonomisti Anni Marttisen ja Mimmit Sijoittaa Matleena Ingetin kanssa torstaina 7.4.2022 klo 17 – 18.15.

Webinaarissa pääset kuulemaan asiantuntijoiden näkemyksiä feministisestä ja tasa-arvoisesta taloudesta sekä tutustumaan Naisten Pankin työhön tasa-arvon edistämiseksi. Webinaari tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen ja näkemyksen uuden aikakauden talouteen tuoden tasa-arvokysymykset sen ytimeen.

Haluatko samalla tehdä hyvää? Voit tehdä webinaarin aikana vapaaehtoisen lahjoituksen (5-10 euroa) Naisten Pankille. Jo 30 eurolla saamme tuettua yhden naisen ammatillista koulutusta hankemaissamme. Lahjoita: https://www.naistenpankki.fi/lahjoita/

Arvomme myös yllätyspaketin kaikkien osallistujien kesken. Ilmoittaudu webinaariin 5.4. mennessä oheisesta linkistä ja varmista paikkasi:

https://response.questback.com/fca/7vvmenlbtm

Lähetämme Teams linkin sähköpostiisi ilmoittautumisen sulkeuduttua.

Oikein paljon tervetuloa!

Lisätietoja:

Iida Pulliainen, Next Generationin tiiminvetäjä, iidapulliainen@gmail.com

Suomalainen Naisten Pankki tukee hauraassa asemassa olevien naisten ammatillista koulutusta, yrittäjyyttä ja omaehtoista toimeentuloa Afrikassa ja Aasiassa. Voimavarana ovat aktiiviset vapaaehtoiset, tärkeät lahjoittajat ja vastuulliset yrityskumppanit. Naisten Pankki on 15 vuodessa kerännyt 20 miljoonaa euroa. Naisten Pankin hankkeita toteuttaa Kirkon Ulkomaanapu.

www.naistenpankki.fi Twitter: @Naisten Pankki, Instagram: @naistenpankki & @naistenpankkinextgeneration