Tammikuun kokous – Espoo 30.1.2023

Alkava vuosi käynnistyy iloisissa merkeissä. Naisten Pankin yli 15 vuotta kestäneen toiminnan aikana on kohdemaissa saavutettu huomattavia tuloksia, joista kertoo vieraaksemme saapuva Saara Lehmuskoski. Hänellä on omakohtaista kokemusta usealta vuodelta mm. Kambodžassa. Tervetuloa kuulemaan Saaraa, joka jakaa tietoa ja ajatuksia meille vieraasta ympäristöstä.

Puhujavieraamme Saara Lehmuskoski on Naisten Pankin ohjaustiimin uusi puheenjohtaja 1.1.2023 alkaen. Saara on kehitysyhteistyön ja johtamisen ammattilainen. Hän on tehnyt pitkän uran Kirkon Ulkomaanavun ohjelmatyössä ja on toiminut muun muassa Kambodzan maatoimiston johtajana vuosina 2016-2020.

Saamme vastauksia tärkeisiin kysymyksiin:
– Mihin Naisten Pankin ja Kirkon Ulkomaanavun varoja käytetään?
– Miten varmistetaan, että varat menevät valittuihin kohteisiin?
– Millaisia tuloksia varoilla on saatu 15 vuoden aikana?

Tilaisuudessa on myynnissä Naisten Pankin tuotteita kuten kahvia, teetä, kortteja, koruja, kasseja ja laukkuja. Maksu toivotaan mieluiten pankki- ja luottokortilla. Tilaisuuden tuotto menee Naisten Pankin rahaston kautta hauraissa oloissa elävien naisten yrittäjyyskoulutukseen.

Ohjelmassa on myös Naisten Pankki Espoon ajankohtaiskatsaus, joka sisältää annoksen mennyttä ja tulevaa.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Ilmoittautuminen ei ole välttämätöntä; voit silti lähettää viestin sähköpostilla espoo@naistenpankki.fi.

Tervetuloa tutustumaan Naisten Pankkiin ja sen toimintaan!

Naisten Pankki Espoo