Tervetuloa Joulutorille kauppakeskus Rediin

Joulutori 2022
Lähde hyväätekeville jouluostoksille Kalasatamaan, kauppakeskus Rediin.

Tervetuloa Naisten Pankki Helsingin Joulutorille, joka järjestetään kauppakeskus Redissä perjantaista 25.11. – sunnuntaihin 11.12. (6.12. suljettu).

Myyntipöytämme löydät Redin vilkkaimmasta K1-kerroksesta, jossa sijaitsevat kaikki päivittäistavarakaupat.

Joulutori on avoinna seuraavasti:

  • ma – pe klo 11 – 19
  • la klo 11 – 18
  • su 27.11. & 4.12. klo 12 – 16
  • su 11.12. klo 12 – 18
  • ti 6.12. suljettu

Myynnissä Naisten Pankin tuotteita

Joulutorilla myymme Naisten Pankin tuotteita eli kahvia, teetä, kynttilöitä, muistikirjoja, heijastimia, kasseja, laukkuja ja korvakoruja. Lisäksi valikoimassamme on naistenpankkilaisten tekemiä joulukortteja, joulukoristeita ja käsitöitä.

Myymme myös toisenlaisia lahjoja ja kampanjoimme kuukausilahjoittamisen puolesta. Hankimme samalla näkyvyyttä Naisten Pankille.

Tänä vuonna emme myy second hand -tuotteita. Redin kolmannesta kerroksesta löytyy monia kierrätykseen ja vintageen sekä vastuullisesti tuotettuihin vaatteisiin erikoistuneita liikkeitä.

Näin löydät Rediin

Rediin pääset helposti metrolla. Pysäkki on Kalasatama. Jos tulet keskustasta, käytä ulosmenoa C. Siellä on hissi, jolla pääsee suoraan K1-kerrokseen. Joulutorialue on hissin uloskäynnin kohdalla S-marketin vieressä. Omalla autolla tulijat voivat pysäköidä Redissä maksutta 3 tuntia Tasku-parkki-sovelluksella.

Tervetuloa Joulutorille tekemään hyvää ja virittäytymään joulumielelle! Samalla tuemme naisia Aasiassa ja Afrikassa kouluttautumaan sekä hankkimaan itselleen ammatin!

Joulutori Redissä

Vapaaehtoinen, tekisitkö villasukkia tai leivonnaisia myyntiin

Toivomme myyntiin energiasäästökampanjan tueksi erikokoisia villasukkia. Jos osaat neuloa, niin tässä on hyvä tilaisuus auttaa Naisten Pankkia. Jos intoudut neulomaan paljon sukkia, ota langoista kuitti talteen, niin halutessasi hyvitämme sinulle raaka-ainekulut.

Viimeisen aukioloviikon aikana myymme myös jouluisia leivonnaisia kuten pipareita ja kakkuja. Jos olet innokas leipuri, niin tuo tuotteita myyntiin. Jos leivot isomman määrän, saat halutessasi tarvikkeista korvauksen kuittia vastaan.

Neulojat ja leipurit, ottakaa yhteyttä Pirjo Pöyhiään, pirjo.poyhia@gmail.com. Näin voidaan sopia tarkemmin tavaran vastaanottamisesta ja hinnoittelusta.

Tänä vuonna ei second hand -myyntiä

Koska meillä on Redissä käytettävissämme vain muutama myyntipöytä, emme voi valitettavasti ottaa vastaan second hand -tavaraa.

Joulutori-työryhmä Riitta Ahto, Ritva Eskola ja Pirjo Pöyhiä